Axdata 20 år

Å være et selskap som har holdt på i 20 år betyr at vi har opparbeidet oss masse kunnskap og erfaring om ERP og forretningsprosesser. Det har vært en spennende tid og vi gleder oss til å lære mye nytt og bruke denne kunnskapen til det beste for våre kunder de neste årene også.

20 år med lidenskap for forretningssystemer

Historien om Axdata begynte en desemberdag i 1997 da tidligere medarbeidere av Damgaard, som utviklet og leverte både Concorde XAL og Axapta, gikk sammen og etablerte Axdata A/S og begynte umiddelbart med implementering av ERP systemer. Veien gikk videre med jevn vekst og stadig etablering av nye avdelinger, blant annet flere i Norge og i Australia. Disse 20 årene har vært preget av en rivende utvikling av produkter og marked, spesielt digitaliseringen som har skjedd de senere år har vært spennende, men vi har hele tiden hatt fokus på å utvikle oss som selskap og ligge i forkant av utviklingen med engasjerte og faglig godt oppdaterte medarbeidere.

 

Axdata har vært på en svært spennende reise, med mange gode kunder som har bidratt til å utvikle både Axdata som selskap og alle våre gode tilleggsløsninger til Dynamics AX. Fra en beskjeden start med noen nyskapende mennesker med lidenskap for ERP for 20 år siden til i dag hvor man er etablert i flere land og har ca 50 ansatte. I løpet av disse 20 årene har Axdata betjent opp mot 200 bedrifter og over titusen brukere på både Concorde XAL, Dynamics AX og nå Dynamics 365.

 

Det er mange medarbeidere som var med å starte opp Axdata som fortsatt er i selskapet i dag, og vi har også mange kunder som har fulgt oss hele veien. Det er et kvalitetstegn.

 

Axdata sin lange historie i korte trekk:

 • 1997 Axdata A/S etableres i Danmark med salg og konsulenttjenester til Concorde XAL og Axapta fra Microsoft, primært innenfor produksjon, logistikk, prosjekt og service med utgangspunkt i standardløsningen og våre egne supplerende moduler

 

 • 1998 Axdata leverer manualskrivning til Axapta versjon 1.0, videreutvikling av moduler og samarbeid med underleverandører

 

 • 1999 Primært betjening av egne kunder og Axapta

 

 • 2001 Nytt selskap etableres i Norge, Axdata AS, med ansatte og Axdata i Danmark på eiersiden

 

 • 2003 Axdata etablere nytt selskap i Norge, Axdata Sør AS, med ansatte og Axdata i Danmark på eiersiden

 

 • 2005 De to selskapene i Norge fusjoner til ett selskap med hovedkontor i Sandefjord, og det nye navnet Axdata Norge AS

 

 • 2008 med i Microsoft Presidents Club

 

 • 2011 Axdata mottar prisen for årets Dynamics partner fra Microsoft i Norge

 

 • 2013 Ansettes samme direktør for Norge og Danmark

 

 • 2015 Nytt selskap etableres i Australia

 

 • 2017 Axdata er med på å starte et nytt selskap sammen med ansatte fra Axdata, Skywlkr AS

 

De første 20 årene har vært en fantastisk reise, og nå ser vi frem til å fortsette å videreutvikle selskapet på den gode reisen vi er på – og regner med det blir minst 20 år til.

 

Mer om Axdata finner du her.