Vi oppsummerer: Summit EMEA 2018

24.-26. april braket det løs på Convention Centre i Dublin, hvor det var duket for årets store brukerkonferanse for Microsoft, partnere og kunder. Summit EMEA 2018 ga deltakerne noen rike dager med unike og lærerike foredrag, utveksling av kunnskap, produktinnsikt og verdifulle nettverksmuligheter. Vår MVP, Tommy Skaue, som også holdt to foredrag under dagene, hadde mye spennende å ta med seg tilbake til Norge.

Flere 100 sesjoner, over 1400 deltakere og utallige lærerike diskusjoner

Årets Dynamics User Group Summit EMEA 2018 ble avholdt i Dublin og gjestet av over 1400 deltakere. Summit EMEA 2018 samlet blant annet Microsoft 365, AX og CRM brukere, bransjeeksperter og utviklere sammen for å diskutere sentrale temaer, lære om nye produktoppdateringer og inspirere deltagerne til å se nye muligheter med deres løsninger. Gjennom flere hundre sesjoner, var disse konferansene primært styrt mot kunder og sluttbrukere for at de skulle lære og ta med seg kunnskap og løsninger tilbake. Derfor var en del sesjoner nettopp holdt av kunder som fikk presentere sin erfaring med implementasjoner av løsninger.

 

En perfekt anledning til å lære av ekspertene

Under konferansen presenterte Muhammad Alam, som er Dynamics 365 for Finance and Operations sin nye General Manager, noe rundt hva som kommer de nærmeste månedene av nyheter rundt produktet og plattformen. På stands utenfor presentasjonslokalene kunne kunder kontakte MVPer både for Power BI, Dynamics 365 CRM og Dynamics 365 for Finance and Operations, og få svar og løsninger på problemene de måtte ha.

 

Tommy hadde to presentasjoner under konferansen. I sitt første foredrag «Get Started with Power BI – From the Technical Perspective, ønsket Tommy i hovedsak med sin presentasjon å lære deltakerne hvordan de teknisk kommer i gang med Power BI for både AX2012 og for Dynamics 365 for Finance & Operations. I sitt andre foredrag presenterte Tommy Datamigreringsverktøyet som Microsoft har laget for å gå fra AX2009 til Dynamics 365 for Finance & Operations. Tommy, som er en av Microsoft sine omtrent 2100 MVPer (Most Valuable Professionals), synes det både var lærerikt og spennende å kunne bidra til årets store event.

P_20180426_130044_vHDR_On (002)1
Summit EMEA 2018

 

 

Hadde du ikke mulighet i år? Bli med til neste år!

Summit EMEA er et årlig arrangement – hadde du ikke mulighet til å delta i år? Bli med til neste år! Dato for neste års brukerkonferanse er enda ikke avklart, men du kan holde deg oppdatert på Summit EMEA sine sider som du finner HER. Summit EMEA har mye å tilby deg som deltaker. Vi har oppsummert noen grunner til hvorfor du vil dra nytte av å delta:

  • Møt et nettverk av Dynamics 365/ AX brukere – D365UG/AXUG Summit samler både selskaper i samme industrier og enkeltpersoner ned samme roller, for at deltakere skal få mulgihet til å dele erfaringer, lære av hverandre og utvide nettverk.
  • Få gode tips og triks – Lær hvordan du får mest mulig ut av dine nåværende produkter, funksjoner og moduler innenfor Dynamics 365/ AX.
  • Evaluer og test løsninger – Lær mer om tredjepartsløsninger og hva de kan gjøre for din bransje og bedrift.
  • Vær en del av utviklingen – Snakk med oss som leverandør og andre Microsoft-representanter, slik at smertepunkter blir forstått og løst raskere. Vær med på den fremtidige utviklingen.
  • Unik informasjon – Få teknisk og funksjonell trening i alle produktversjoner i et fokusert miljø.
  • Nettverksmuligheter – Ved å samle og samarbeide med andre D365/AX brukere og partnere, vil du som deltaker få utallige muligheter til å skape nye relasjoner.
  • Lær av Dynamics-eskpertene! Møt og lær av MVPer, erfarne brukere, Microsoft Engineers og Microsoft Support Technicals.

 

Dynamics Podcast på Summit EMEA 2018!

Tommy er en av to MVPer som står bak Dynamics Podcast – Podcasten hvor du får lære mer om Dynamics og Microsoft fra noen av de fremste ekspertene. De har laget en kort teaser på hva de opplevde under konferansen i Dublin! Få et lite innblikk i hva Summit EMEA kan tilby deg som bruker, ekspert eller partner.

 

 

Alle Dynamics Podcast episodene finner du HER. Besøk Tommy sin blogg: www.yetanotherdynamicsaxblog.blogspot.no