Dynamics 365 Tech Conference 17 – kort oppsummert

12.-15. mars gikk Dynamics 365 Tech Conference 17 av stabelen i Seattle. Vi har samlet noen høydepunkter fra konferansen som var preget av et høyt tempo, mye lærdom og 168 sesjoner.

Dynamics 365 Tech Conference er en ledende utvikler og bruker konferanse som går i både i bredden og dybden i forhold til hvilke muligheter som finnes i Dynamics 365 samt tar grundig for seg hvilken fremtid produktet beveger seg.

 

  • På Dynamics 365 Tech Conference ble først og fremst Microsoft sin strategi rundt sky- og hybridsatsning gjentatt og befestet. Like før konferansen ble «cloud, cloud+edge og local data» annonsert, hvor mer inngående detaljer ble presentert. Her kan det blant annet nevnes at kunder som ønsker å begynne med en hybrid løsning vil kunne gjøre det, og ha muligheten til å tenke en mer langsiktig ren skystrategi.

 

  • Videre presenterte Microsoft verktøy og løsninger rundt oppgradering, både av kode og data, som for eksempel dataoppgradering fra AX2009 og AX2012 og kodeoppgradering fra AX2012.

 

  • Konferansen rettet en god del oppmerksomhet rundt integrasjon mellom AX verdenen og CRM verdenen, nå som alt skal «snakke sammen» under Dynamics 365 paraplyen.

 

  • Oppsummert blir det veldig spennende å følge utviklingen videre, og se hvordan Microsoft og andre løsningsleverandører utnytter Common Data Services for å integrere Dynamics-løsningene sammen. Axdata er klare, er du?

cited_tech conf_tommy

Tommy som er MVP (Most Valuable Professionals) i Microsoft Dynamics AX var en av tre ansatte i Axdata som deltok på konferansen. Du kan besøke bloggen hans her.