Dynamics 365 – en voksende paraply

Lanseringen av Dynamics 365 forener ERP, CRM og BI i én og samme skyløsning. Microsofts nyeste lansering gir deg muligheten til å flytte systemer, prosesser og funksjoner under samme paraply - i skyen.

I begynnelsen av november lanserte Microsoft sin nyeste løsning, nemlig Dynamics 365. Løsningen kombinerer ERP og CRM, og er utviklet for å forenkle og forbedre virksomheter sine muligheter for å flytte alle sine systemer, prosesser og funksjoner ut i skyen. Microsoft Dynamics 365 kommer også med Business Intelligence verktøy som Power BI, og er tett integrert med Office 365.

 

Forretningsprosesser er kjernen i enhver virksomhet. Dynamics 365 gjør det enklere for deg å tilpasse forretningssystemet  til dine unike bransjebehov.

 

Microsoft sin nye Common Data Service gjør det enklere å tilpasse forretningssystemet til din virksomhet. Den nye datamodellen forenkler styringen av data, samtidig som integrering av data på tvers av applikasjoner og forretningsprosesser blir smidigere.

 

 

Microsoft Dynamics 365 har sine fordeler

Løsningen gir deg en kjent, men moderne opplevelse med innebygd innsikt, intelligens og arbeidsflyt. Den nye kombinasjonen gir deg en omfattende løsning for forretningsprosessinnovasjon tilpasset din virksomhet og  legger til rette for at du skal kunne forutse hvilke produkter og tjenester dine kunder har behov for. Ved å flytte systemer, prosesser og funksjoner ut i skyen vil du få den allsidigheten og fleksibiliteten du trenger for å vokse.

 

Med Dynamics 365 er data og innsikt forvandlet til intelligent handling som tillater deg å komponere, endre og utvide prosesser i sanntid.