Nye episoder av Dynamics Podcast!

Axdata sine to MVPer, Fredrik og Tommy, har så langt laget hele 16 episoder av Dynamics Podcast! Nå kan du kan subscribe Dynamics Podcast på iTunes eller se alle episodene på YouTube!

Axdata er svært stolte av å ha to ansatte med MVP-tittelen.  Tittelen, som står for Microsoft Most Valuable Professionals, tildeles teknologieksperter som lidenskapelig deler sin kunnskap med andre. I tillegg til å ha en svært god kjennskap til Microsofts produkter og tjenester, evner en MVP å løse reelle problemstillinger, og er tidlig ute med å prøve ut nye, spennende teknologier for å tilegne seg og dele ny kunnskap.I tillegg til å dele sin lidenskap og kunnskap om Microsoft sine produkter og tjenester gjennom hver sin blogg, har Tommy og Fredrik tatt steget videre med en egen podcast, Dynamics Podcast!

 

Gjennom så langt 16 episoder deler Tommy og Fredrik stort og smått i Dynamics-verdenen med sine lyttere, og sammen med interessante gjester gir de deg innsikt i  Dynamics 365/ AX, ERP, BI, CRM, Microsoft, og mye mer!

Ønsker du å lære mere om det som rører seg i Dynamics verden? Du kan subscribe og lytte til alle episodene av Dynamics Podcast via iTunes og  YouTube!

 

 

Glem ikke å besøke bloggene deres:

http://yetanotherdynamicsaxblog.blogspot.no/

https://dynaxtips.com/