Dynamics Podcast // The Power to Flow

Få med deg Dynamics Podcast og lær mer om Dynamics fra de fremste ekspertene. I Axdata jobber det to med utmerkelsen MVP, Fredrik Sætre og Tommy Skaue. MVP (Most Valuable Professional) er en utmerkelse som går til de som har svært god kjennskap til Microsoft sine produkter, evner å løse reelle problemer, og er tidlig ute med å prøve ut nye teknologier for å tilegne seg og dele ny kunnskap. Sammen med utvalgte eksperter som gjester diskuterer de ulike temaer rundt Dynamics i sin egen podcast.

I denne utgaven av Dynamics Podcast tar Axdata sine Microsoft Dynamics AX MVPer, Fredrik Sætre og Tommy Skaue, for seg Microsoft Flow og Power BI.  Med seg har de Microsoft Business Solution MVP Joel Leichty fra SAglobal, som har lang erfaring med Dynamics 365 og hvordan Microsoft Flow, Power BI og Power Apps samhandler. I tillegg går Tommy gjennom de siste endringene på administrator tilgangen via RDP til de virtuelle maskinene i Azure og utfordringene rundt dette.

 

Microsoft Flow

Sammen med Power Apps og Power BI, er Microsoft Flow en av pilarene som danner «The Power Trio». Microsoft Flow er et verktøy for å automatisere prosesser og et godt verktøy for å kunne gjennomføre prosess robotisering. Få med deg den nyeste episoden av Dynamics Podcast for å høre ekspertenes mening om Microsoft Flow og lær hvordan det spiller sammen med de øvrige Microsoft Dynamics 365 produktene. I tillegg får du tips fra ekspertene om hvordan verktøyet kan utnyttes best mulig.

 

Power BI

Analyseverktøyet som enkelt lar deg automatisere innsamlingen, analysen og oversikten over data, filer og kuber og presentere dette i interaktive rapporter og intuitive dashboards. Joel Leichty er en fremdragende ressurs på Power BI og i podcasten snakker de om hans erfaringer fra det siste året, samtidig som MVPene belyser analysemuligheter i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. I podcasten diskuterer de også hvor Power BI står i dag og hvilke muligheter det ligger i løsningen, i tillegg gir ekspertene noen smarte tips på hvordan man skal håndtere alt dette.

 

Få flere tips om Dynamics:

Les Fredrik sin blogg: http://www.dyntips.com

Les Tommy sin blogg: http://yetanotherax.com

Se flere episoder av Dynamics Podcast her.