Dynamics Tip-off

Hvem av Dynamics legenden Murray Fife og nykommeren Chad Carnes gir de beste tipsene? Vi får svaret når disse Dynamics personlighetene møtes "Skype to Skype" i en tip-off i regi av Dynamics Podcast for å kåre en vinner. Uavhengig av hvem som går av med seieren vil det garantert komme mange og nyttige tips om Dynamics når disse to møtes.

Verdens første Dynamics Tip-off er gjennomført!

En Dynamics Tip-off er konkurransen hvor man kårer den personen som gir de beste tipsene om Dynamics. Deltagerne er plukket ut etter nøye vurdering av tidligere bidrag og erfaring. Og gjennom 10 runder vil de kunne få totalt 20 poeng, 1 for verdien av tipset / løsningen og 1 for fremføringen i hver runde. Det svært kompetente og uavhengig dommerpanelet kårer den som klarer å komme med de beste og mest nyttige tipsene til andre Dynamics brukere.

 

 

 

Deltagere

Den uoffisielle kongen av Dynamics tipsing er Murray Fife, Technical Solutions Professional hos Microsoft. Som i tillegg til å være en prisbelønt forfatter av fagbøker også er kjent for sin lange historie med å dele gode Dynamics tips med omverdenen gjennom sine blogger og foredrag.

 

Han blir utfordret av den fremadstormende podcast verten Chad Carnes, Director hos EmpowerAx. Chad er selvtitulert AX nerd og kjent for å være en av bransjens fremste konsulentene innen Dynamics 365 for Finance and and Operations. Han mener det skal være mulig å vippe Murray av tronen, men det er dommerne som bestemmer.

 

Dommere

De som deler ut tittelen “Ultimate Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Enterprise Edition, also known as Unified Operations, and formerly known as Microsoft Dynamics AX Tipster” er ingen ringere enn MSDynamicsworld.com sin Sjefsredaktør Jason Gumpert. I tillegg er vi stolte av å ha to av tre i dommerpanelet ansatt hos Axdata, Fredrik Sætre og Tommy Skaue. Begge er kåret til Microsoft MVP (Most Valuable Professional) i flere år og står bak Dynamics Podcast.

 

Dynamics Podcast - logo

Verdens første Dynamics tip-off ble sendt på Dynamics Podcast sin YouTube kanal.

 

Dette var en forrykende duell, hvor det florerte med gode tips for Dynamics involverte på alle nivåer. Det er bare å glede seg og stålsette seg for å se hvem dommerne kåret som seierherre av verdens første Dynamics Tip-off.