Ønsker du tips, triks og økt kompetanse om Dynamics?

Med lidenskap for faget og Microsoft-teknologi, bruker Tommy sin fritid til å dele ideer, bransjeerfaring og teknisk kunnskap for å inspirere og utdanne andre i bransjen. Er du teknisk interessert og ønsker å lære mer om Microsoft-teknologi? Sjekk ut bloggen til Tommy!

Lær av en ekspert med lang bransjeerfaring og teknisk kunnskap

Vi i Axdata er opptatt at du skal kunne mest mulig om løsningen, derfor anbefaler vi at du tar en titt på bloggen til vår Senior Technical Architect, Tommy Skaue. Via denne Dynamics bloggen deler Tommy sine ideer og erfaringer rundt ulike emner i Dynamics-verdenen. Tommy, som også er MVP i Microsoft, er en av de første som får vite om  endringer og nyheter fra Microsoft, og mulighet til å teste ny teknologi først. Via bloggen til Tommy kan du blant annet lære deg hvordan du på en smart måte får de seneste oppdateringene og hvordan du fornuftig setter opp løsningen, samt generelle tips og triks for Microsoft-teknologi.

«Det å dele kunnskap med andre er noe jeg liker, synes er inspirerende, lærerikt og givende. Den dagen jeg slutter å dele, er det mest sannsynlig fordi noen har kuttet internett-tilkoblingen min», Tommy Skaue.

 

I Dynamics bloggen ønsker Tommy å bidra med noen tips og de erfaringer han har med Dynamics. Han er en av mange i Axdata som brenner for faget og Dynamics-løsningen, så her kan det være noe å plukke opp for deg som vil lære mer om den underliggende delen av løsningen. Er du teknisk interessert og ønsker økt kompetanse innen forretningsløsningen til Microsoft? Besøk Tommy sin blogg:

Yet Another Dynamics AX Blog

I tillegg til Dynamics bloggen deler også Tommy sin kunnskap innen aktuelle temaer i Dynamics-verdenen via sin Dynamics Podcast, som han har sammen Fredrik Sætre fra Microsoft. I disse podcastene inviterer de gjerne andre som også er dyktige på Dynamics for å gi deg en god innsikt i hvordan du kan utnytte Dynamics best mulig. Du finner alle podcast-episodene her.

 

Most Valuable Professional

Microsoft anerkjenner sine viktigste teknologieksperter verden over ved å dele ut en årlig utmerkelse til de som gjennom året har delt sin kunnskap og lidenskap for Microsoft-teknologi med andre i bransjen, evner å løse reelle problemstillinger og er vært tidlig ute med å prøve ut nye, spennende teknologier for å tilegne seg og dele ny kunnskap.

 

MVP-utmerkelsen gir tidlig tilgang til ny Microsoft-teknologi, direkte kommunikasjon til de som arbeider med produktene, tidlig førstehåndsinformasjon om produktutvikling og strategi, samt alle MVPer blir invitert til et eksklusivt, globalt MVP-toppmøte på Microsoft sitt hovedkontor for å dele og utvikle sin kunnskap.

 

I Norge er det kun fire som har fått MVP-utmerkeselen Business Applications fra Microsoft og dette er det femte året Tommy får utmerkelsen.

Les mer om MVP-utmerkelsen her.

 

«MVPs are technology’s best and brightest, and we are honored to welcome Tommy as one of them.» The MVP Award Team.