Dynamics Podcast // Customers engaged

Få tips og lær ulike Dynamics triks fra de fremste ekspertene. I Dynamics Podcast inviterer Microsoft MVP Tommy Skaue fra Axdata og Fredrik Sætre fra Microsoft andre MVP'er og eksperter for å diskutere ulike emner rundt Dynamics. Utmerkelsen MVP (Most Valuable Professional) går til de som har svært god kjennskap til Microsoft produkter, evner å løse reelle problemer, og er tidlig ute med å teste nye teknologier for å tilegne seg og dele ny kunnskap.

Dynamics Podcast: Hør ekspertene snakke om Dynamics 365 fra Customer Engagement til Finance and Operations.

 

I denne utgaven av Dynamics Podcast er det et helnorsk panel av Microsoft MVP’er som diskuterer Dynamics 365. Podcasten tar for seg hvordan løsningen har utviklet seg det siste året både fra Customer Engagement og Finance and Operation siden, de ser blant annet også på hvordan Dynamics blir for brukeren fremover.

 

Gjestene denne gang er nyutnevnt Business Solutions MVP Marius Agur Pedersen fra Puzzlepart og MVP Kurt Hatlevik fra EG.

 

 

Customer Engagement er det som tidligere var kjent som CRM, men som Microsoft har integrert med AX  slik at det nå er en del av Dynamics 365.

 

Finance and Operation er det som tidligere ble kalt Dynamics AX og er ERP delen av Dynamics 365.

 

 

For mere dybdeinformasjon om Dynamics sjekk gjerne ut Tommy sin blogg: http://yetanotherax.com

 

Eller Fredrik sin blogg: http://www.dyntips.com

 

Vi oppfordrer også til å besøke gjestene sine blogger:

 

Kurt Hatlevig: http://kurthatlevik.wordpress.com/

Marius Agur Pedersen: http://crmviking.com

 

Eventuelt besøk Dynamics Podcast sin You Tube kanal.