Axdata lærer og deler kompetanse på DynUG konferansen 2018

DynUG konferansen er blitt kjent for å være årets viktigste brukerkonferanse for Dynamics brukere, hvor eksperter fra bransjen og viktige temaer står på agendaen. Årets konferanse går av stabelen 7. og 8. november på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Vi deltar på høstens store brukerkonferanse 7. og 8. november for både å lære og dele kompetanse på DynUG-konferansen 2018. Under årets konferanse skal vår MVP, Tommy Skaue, igjen holde foredrag, debattere og svare på spørsmål.

 

Delta på konferansen og få en unik mulighet til å få svar til på alle de spørsmål du måtte ha om Dynamics 365, Dynamics Business Central, Microsoft PowerApps med mer, og få høre en rekke av brukernes egne historier om Dynamics AX og NAV i ulike versjoner.

 

Praktiske Dynamics-tips

Et høydepunkt vi ser spesielt frem til er Tommy sitt foredrag som tar for seg Microsoft Dynamics 365 «One Version».

 

Jeg kommer til å gi et overblikk over hvordan Microsoft Dynamics 365 løpende oppdateringsløsning One Version med ny funksjonalitet og feilrettinger fungerer, samt tips og råd om hvordan du bruker denne best mulig. Det blir også satt av tid til spørsmål, forklarer Tommy til DynUG.no. Tommy håper på å motivere deltakerne til å holde løsningen Dynamics 365 Finance and Operations oppdatert gjennom å vise hvor enkelt det er.

 

MVP-kollega, Kurt Hatlevik fra EG vil gi en praktisk demonstrasjon av hvordan du publiserer transaksjoner i en Azure SQL database eller Common Data Service (CDS), og analysere salget i Power BI.

 

Ønsker du praktisk Microsoft Dynamics 365-kunnskap bør du få med deg  sesjonene til MVPene Tommy Skaue og Kurt Hatlevik før lunsj torsdag 8. november. Les mer sesjonene til Tommy og Kurt på DynUG.no og komplett agenda og påmelding til konferansen her.

DynUG Logo

Dynamics User Group

DynUG (Dynamics User Group) er en uavhengig brukergruppe for Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics CRM som ønsker å styrke medlemmenes IT-kompetanse i tillegg til å tilby en faglig møteplass der valg av riktig løsning og leverandør står sentralt.

 

Delta på DynUG konferansen 2018 7. og 8. november på Clarion Hotel og Congress Oslo Airport ved å melde deg på her.