produktkonfigurator

e-Con Solutions

I mer enn 10 år har e-Con salgs- og produktkonfigurator vært kjent for sin omfattende og brukervennlige integrasjon med standard Microsoft Dynamics AX, og nå også 365. Spar tid og penger med e-Con Solutions CPQ-verktøy som hjelper deg med å opprette tilbud, forslag og bestillinger, beregninger, prosjekter og dokumenter.

Utviklet for å passe som hånd i hanske med Microsoft Dynamics

Flere konfiguratorløsninger kan integreres med både Microsoft Dynamics AX og 365, men disse bruker ofte databaser som krever opplastning av data og fører til at informasjon ikke vises i sanntid. e-Con fungerer direkte med ERP systemets database og sørger for at all informasjon alltid er oppdatert. Konfigurasjonsresultater kan gjøres tilgjengelig i alle områder I ERP-systemet for umiddelbare systemoppdateringer.

Har din bedrift behov for en mer integrert salgs- og produktkonfigurator i Dynamics AX eller 365, er e-Con en stabil tilleggsløsning.

 

Nøkkelegenskaper

  • Jobb i et brukergrensesnitt som ser og føles ut som Microsoft Dynamics 365 og bygg prosjektkonfigurasjoner, salgsordre, tilbud, serviceordre og kontrakter.

 

  • Dokumenter kan bli opprettet i Microsoft Office format, som gir et profesjonelt uttrykk.

 

  • Jobb med løsningen online i nettleseren din, på tablet og smarttelefon

 

  • Bruk e-Con Smart Client og jobb offline. Brukere kan replikere systemdata og synkronisere alle endringer tilbake i Microsoft  Dynamics 365.

 

Lær mer om e-Con salgs- og produktkonfigurator

e-Con er den eneste på markedet som utelukkende er utviklet for Microsoft Dynamics ERP, noe som gjør e-Con til en kompetent og sikker samarbeidspartner. Kontakt oss for å lære mer om e-Con salgs- og produktkonfigurator.