erp løsninger og forretningssystem

ERP – Forretningssystem

Anskaffelse av nytt ERP-system er en strategisk og viktig avgjørelse for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningssystem tilpasset din bransje og bedrift, og ikke minst er det viktig å velge en partner som vil støtte opp også i etterkant av implementering.

Markedet blir tøffere, med høyere konkurranse og kunder som stiller høyere krav en tidligere, noe som gjør det svært viktig at du har et forretningssystem som håndterer alle utfordringer og muligheter på veien mot suksess. Enten det gjelder produksjonseffektivitet, nedgang i lønnsomhet eller evne til å møte endringer i markedet.

 

Axdata har dyktige konsulenter med lang erfaring fra både store og små implementeringsprosjekter av ERP-systemene Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Med lidenskap for faget jobber vi kontinuerlig med optimalisering av bedriftsprosesser og verdiskapning for våre kunder. Vi guider din virksomhet mot å velge riktig forretningssystem for din bransje. I et hvert implementeringsprosjekt følger vi Microsoft Sure Step – et rammeverk som sikrer en god prosess fra start og til vi når mållinjen sammen.

Axdata er sertifisert Microsoft Gold partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Microsoft Gold Partner - Enterprise resource planning

Vårt nettverk av samarbeidspartnere gjør oss i stand til å levere deg de beste tilleggsløsningene til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX for et hvert behov. Vi har eksperter som hjelper din virksomhet med implementering av brukervennlige samhandlingsverktøy som Office 365 og WorkPoint (SharePoint), effektive rapporteringsløsninger som Power BI, CRM løsninger sammen med ProsessPilotene, AtlasXL, dokumenthåndtering med AXtension, samt administrasjonsløsninger som Lessor Payroll.

 

Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX håndterer alle prosesser i hele verdikjeden, administrasjon, finans, produksjon, distribusjon og HR. Lær mer om funksjonalitet i Microsoft Dynamics 365 her og Dynamics AX her.

 

Se også vårt nyhetsarkiv for aktuelle artikler og våre ekspert bloggere som gir deg nyttige tips og triks.

Basert på kompetanse og erfaring har Axdata utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset ERP for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri.

 

Vil du lære mer om ERP tilpasset din industri kan du lese mer om ERP for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri.

 

Axdata har flere bransjeløsninger og integrasjoner som gir utvidet funksjonalitet til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX.

 

Last ned våre produktark for å lære mer om våre bransjeløsninger og integrasjoner:

Axdata Engineering

Axdata Marine & Offshore

Axdata Installation

Axdata Advanced Project

Axdata Shipments

Axdata Employee Services

Axdata Services Management

AXmobile

Axdata Experian Integration

 

 

Axdata Customer Care

 

Kunden er det viktigste vi har i Axdata, og vi gjør vårt beste for å ta vare på investeringene dere gjør sammen med oss. Vi har derfor et kundeprogram, Axdata Customer Care som sørger for at du som kunde hele tiden blir ivaretatt best mulig. Les mer om Axdata Customer Care her eller les mer om Axdata.


Få mer innsikt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å lære mer om forretningssystemer og få nyttig informasjon vedrørende skytjenester og forretningsløsninger.