erp løsninger og forretningsløsning

ERP – Forretningsløsning

Anskaffelse av nytt ERP-system er en strategisk og viktig avgjørelse for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning tilpasset din bransje og bedrift, og ikke minst er det viktig å velge en partner som vil støtte opp også i etterkant av implementering.

Markedet blir tøffere. Med høyere konkurranse og kunder som stiller høyere krav en tidligere, blir det desto viktigere å ha en forretningsløsning som håndterer alle utfordringer og muligheter på veien mot suksess – enten det gjelder produksjonseffektivitet, endring i lønnsomhet eller evne til å møte de raske endringene i markedet.

Axdata er sertifisert Microsoft Gold partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Microsoft Gold Partner - Enterprise resource planning

Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX håndterer alle prosesser i hele verdikjeden som administrasjon, finans, produksjon, distribusjon og HR. Lær mer om funksjonalitet i Microsoft Dynamics 365 her og Dynamics AX her.

 

 

Skybasert forretningsløsning

Alle bedrifter, både store og små, har behov for et fullverdig forretningssystem. Likevel ser mange seg ofte hindret til anskaffelse eller oppgradering grunnet høye investeringskostnader og tunge implementeringsprosesser. Skybaserte forretningsløsninger har forandret perspektivet på forretningsdrift og kostnader forbundet med investering i nytt forretningssystem. Drift av forretningssystemet på en skyplattform åpner for en skalerbar løsning hvor du kun betaler for kapasiteten som faktisk benyttes, lavere investeringskostnad og en kortere implementeringsprosess.

Les mer om skybaserte løsninger.

 

Erfaring og lidenskap for faget

Axdata har dyktige konsulenter med lang erfaring fra både store og små implementeringsprosjekter med forretningsløsningen Microsoft Dynamics 365 og ERP- løsningen Dynamics AX. Med lidenskap for faget jobber vi kontinuerlig med optimalisering av bedriftsprosesser og verdiskapning for våre kunder. Vi guider din virksomhet mot å velge riktig forretningsløsning for din bransje. I et hvert implementeringsprosjekt følger vi Microsoft Sure Step – et rammeverk som sikrer en god prosess fra start og til vi når mållinjen sammen.

 

 

Bransjeløsninger og smidige integrasjoner

Axdata har flere bransjeløsninger og integrasjoner som gir utvidet funksjonalitet til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Med kompetanse og erfaring har Axdata utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset forretningsløsning for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri. Vil du lære mer om ERP og bransjetilpasset forretningsløsning? Les mer om løsninger for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri.

 

Last ned produktark for å lese om noen av våre bransjeløsninger og integrasjoner:

Axdata engineering

Axdata marine & offshore

Axdata Installation

Axdata Advanced Project

Axdata Shipments

Axdata Employee Services

 

Eller send en e-post for å vite mer om flere av våre integrasjoner som for eksempel:

Axdata Services Management

AXmobile

Axdata Experian Integration

 

Vårt nettverk av samarbeidspartnere gjør oss i stand til å levere deg de beste tilleggsløsningene til Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX for et hvert behov. Vi har eksperter som hjelper din virksomhet med implementering av brukervennlige samhandlingsverktøy som Office 365 og WorkPoint (SharePoint), effektive rapporteringsløsninger som Power BI, CRM løsninger sammen med ProsessPilotene, AtlasXL, dokumenthåndtering med AXtension, samt administrasjonsløsninger som Lessor Payroll.

 

 

Axdata Customer Care

Kunden er det viktigste vi har i Axdata, og vi gjør vårt beste for å ta vare på investeringene dere gjør sammen med oss. Vi har derfor et kundeprogram, Axdata Customer Care som sørger for at du som kunde hele tiden blir ivaretatt best mulig. Les mer om Axdata Customer Care her eller les mer om Axdata.

 

 

Se også vårt nyhetsarkiv for aktuelle artikler og våre ekspert bloggere som gir deg nyttige tips og triks.


Få mer innsikt

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få nyttig informasjon vedrørende skytjenester og forretningsløsninger.