velge riktig forretningssystem

ERP

Anskaffelse av nytt ERP-system er en strategisk og viktig avgjørelse for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningssystem tilpasset din bransje og bedrift, og ikke minst er det viktig å velge en partner som vil støtte opp også i etterkant av implementering.

I et marked som blir tøffere, med høyere konkurranse og hvor kunder stiller høyere krav en tidligere er det viktig å ha et forretningssystem som kan håndtere alle utfordringer og muligheter på veien mot suksess. Enten det gjelder produksjonseffektivitet, nedgang i lønnsomhet eller evne til å møte endringer i markedet.

 

Axdata har dyktige konsulenter med lang erfaring fra både store og små implementeringsprosjekter av ERP-systemet Microsoft Dynamics AX. Med lidenskap for faget jobber vi kontinuerlig med optimalisering av bedriftsprosesser og verdiskapning for våre kunder. Vi guider din virksomhet mot å velge riktig forretningssystem for din bransje. I et hvert implementeringsprosjekt følger vi Microsoft Sure Step – et rammeverk som sikrer en god prosess fra start og til vi når mållinjen sammen.

Axdata er sertifisert Gold ERP partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics AX driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

 

Vårt nettverk av samarbeidspartnere gjør oss i stand til å levere de beste tilleggsløsningene til Microsoft Dynamics AX for et hvert behov. Vi har eksperter som hjelper din virksomhet med implementering av brukervennlige samhandlingsverktøy som Office 365 og WorkPoint (SharePoint), effektive rapporteringsløsninger som Power BI, AtlasXL, dokumenthåndtering med AXtension ECM, samt administrasjonsløsninger som Lessor Payroll.

 

Microsoft Dynamics AX håndterer alle prosesser i hele verdikjeden, administrasjon, finans, produksjon, distribusjon og HR. Lær mer om funksjonalitet i Microsoft Dynamics AX her.

 

Se også vårt nyhetsarkiv for aktuelle artikler og våre ekspert bloggere som gir deg nyttige tips og triks.

Basert på kompetanse og erfaring har Axdata utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset ERP for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri.

 

Vil du lære mer om ERP tilpasset din industri kan du lese mer om ERP for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri.

 

Axdata har flere bransjeløsninger og integrasjoner som gir utvidet funksjonalitet til Microsoft Dynamics AX.

Last ned våre produktark


Få mer innsikt i å velge riktig forretningssystem

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å lære mer om ERP og få nyttig informasjon vedrørende skytjenester og forretningsløsninger.