Azure – Webinar

Skybaserte løsninger er fremtiden for både norske og internasjonale virksomheter og skifter kostnadsperspektivet på investeringer i ERP-system og drift av IT-tjenester

Microsoft Azure er en voksende samling av integrerte tjenester som gir deg flere IT-alternativer og redusert kompleksitet og kostnad.

 

Som en Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) kan Axdata levere hele skyplattformen til Microsoft. Vi tilbyr en skreddersydd pakketering hvor du kun betaler for det du bruker. Ettersom Azure integreres med ditt eksisterende IT-miljø forenkles drift og vedlikehold av alle deres Dynamics AX miljøer. Spesielt gjeldende test og utviklingsmiljøer som ofte er et irritasjonsmoment som unødvendig belaster IT-medarbeidere og infrastrukturen hos kunder.

 

Axdata inviterer til webinar tirsdag 27. september kl. 14:30-15:00, hvor du kan lære mer om Azure og hvordan du kan forenkle håndteringen av dine test-, utviklings- og produksjonsmiljøer for Dynamics AX.

 

Hos enkelte skyleverandører må du velge mellom datasenteret og skyen. Dette er ikke tilfelle med Azure som enkelt integreres med det eksisterende IT-miljøet via det største nettverket av sikre private tilkoblinger, hybridløsninger for databaser og lagring og funksjoner for datalagring og kryptering. Azure støtter den samme teknologien som millioner av utviklere og IT-medarbeidere allerede bruker og setter sin lit til.

 

La fokuset ligge på verdiskapningen i din bedrift og la Azure forenkle din driftshverdag – samtidig som du sparer penger.

 

Azure håndterer ditt behov, om det så gjelder små prosjekter eller store lanseringer. Meld deg på i registreringsskjemaet, ring eller send oss en e-post.

 

Vær fremtidsrettet og utnytt fordelene nå

I forbindelse med webinar  tilbyr vi  50% rabatt på oppsett av Azure-miljø. Tilbudet gjelder oppsett av hybridkobling til Azure og flytting eller etablering av test-, utviklings- og/eller produksjonsmiljø for Dynamics AX.

 

Du får 50% rabatt på inntil 1 ukes arbeid for kartlegging, gjennomføring og dokumentasjon. Hybridkoblingen vil kunne benyttes i andre fremtidige løsningsbehov i Azure.

 

Tilbudet forutsetter oppsett av Azure konto via Axdata og bestilling innen
10. oktober 2016

 

Bli også med på webinar med Power BI

Vi kjører kostnadsfritt webinar på Power BI samme dag kl. 14:00-14:30. Lær om hvordan du kan få oversikt og utnytte dataene i din bedrift gjennom det skybaserte analyseverktøyet Power BI. Klikk her for å lese mer og for påmelding.

 

Lær mer om Azure

Vil du lære mer om Azure? Ikke nøl med å kontakte oss både før og etter webinaret dersom du ønsker å vite mer om Azure.