Power BI – Webinar

Mangler du oversikt over interne og eksterne data eller har behov for effektiv rapportering? Bli med Axdata på webinar og få verdifull innsikt i Power BI

Vi i Axdata vet mengden tilgjengelig data og behovet for kontroll vokser med bedriften. Det vi også vet er at det å utnytte denne informasjonen er strategisk viktig for at bedriften din skal kunne henge med i markedet og utvikle seg videre.

 

Axdata ønsker derfor å invitere til webinar 27.september kl. 14:00-14:30, hvor du vil lære mer om hvordan du kan få oversikt og utnytte dataene i din bedrift med Power BI.

 

Bli kjent med mulighetene

Power BI er et skybasert analyseverktøy som samler, analyserer og gir oversikt over data, filer og kuber både innenfor og utenfor Microsoft Dynamics AX. Med en fullstendig oversikt over din bedrift sine viktigste beregninger i sanntid, kan du optimalisere den daglige driften.

 

Dersom du har ansvaret for å levere rapporter og analyser i din bedrift lar Power BI deg kombinere data fra ulike databaser, filer og webtjenester som visuelt gir et forståelig og presentabelt bilde. På denne måten vil du enkelt og effektivt kunne kommunisere budskap videre til nøkkelpersoner i din bedrift.

 

Webinaret vil i hovedtrekk:

  • Gi deg en oversikt over Power BI (Desktop, Service, Mobile og Gateway)
  • Vise hvordan du kan få tak i dine interne data (AX, kuber, filer etc.)
  • Hvordan kombinere interne data med eksterne datakilder
  • Hvordan distribuere rapporter

 

Analyseverktøyet sin evne til å innhente og samle data gjør Power BI verdifull i dagens teknologiske utvikling hvor rutiner og prosesser stadig automatiseres i større omfang. Bli med på den teknologiske utviklingen og se dine strategiske muligheter med
Power BI!

 

 

 Få oversikt og utnytt dine data med Power BI nå

I forbindelse med webinar 27. september tilbyr vi 50%  rabatt på Power BI Start Kit fra Axdata. Tilbudet gjelder: 

 

  • Oppsett av Power BI Pro brukere
  • Installasjon og konfigurasjon av Power BI Gateway mot Dynamics AX
  • 2 timers introduksjonskurs
  • Første måneden med Power BI Pro bruker gratis, for inntil 5 brukere.

 

Tilbudet forutsetter aksept innen 10. oktober. Ta kontakt for bestilling

 

 

Bli med på webinar med Azure

Klokken 14:30-15:00 fortsetter vi med kostnadsfritt webinar på Azure. Skytjenesten støtter et mangfold operativsystemer, programmeringsspråk, rammeverk, verktøy, databaser og enheter som er viktig for driften i din virksomhet.


Les mer om webinaret og Azure her.

 

 

Lær mer om Power BI

Vil du lære mer om Power BI? Nøl ikke med å kontakte oss både før og etter webinaret for å vite mer om hvordan Power BI kan være verdifull for din bedrift.