Business team at the office

Karriere

Har du en genuin interesse for forretningssystemer og digitalisering? Drives du av å utvikle deg sammen med faglig dyktige og løsningsorienterte medarbeidere? Jobber du best i et arbeidsmiljø preget av samarbeid og intensitet, med mulighet for en fleksibel hverdag? Da er Axdata arbeidsplassen for deg.

Lidenskap, kompetanse, engasjement og lojalitet. Hos Axdata har vi fokus på å finne effektive systemer og riktig forretningsløsninger med best mulig kvalitet. Gjennom godt samarbeid og genuin interesse for forretningsprosesser, sørger vi for at våre kunder får løsninger med høy kvalitet og god kundeservice. Ønsker du å lese mer om oss, kan du gjøre det her.

 

Vil du bli en del av vårt team? Se våre ledige stillinger og søk i dag.


Ledig stilling som Fagkonsulent Salgsprosesser

 

Jobber du som konsulent eller superbruker på en CRM applikasjon i dag og er klar for nye spennende utfordringer? Vi er på jakt etter en ny konsulent som kan rådgi våre kunder på hvordan de kan få en mest mulig effektiv salgsprosess på tvers av hele Microsoft sin portefølje, inkludert Microsoft Dynamics 365 (både CRM og ERP), samt øvrige applikasjoner som Power BI, Flow, PowerApps og Office 365.

Les mer

 

 

Åpen søknad

Axdata er i stadig vekst og er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med solid erfaring innen Microsoft Dynamics. Vil du jobbe i et spennende selskap med et innovativt syn på teknologi? Send oss din søknad med CV som beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

Send søknad

fotolia_67003675_m