Prosjektleder

Karriere

Har du en genuin interesse for forretningssystemer og digitalisering? Drives du av å utvikle deg sammen med faglig dyktige og løsningsorienterte medarbeidere? Jobber du best i et arbeidsmiljø preget av samarbeid og intensitet, med mulighet for en fleksibel hverdag? Da er Axdata arbeidsplassen for deg.

Respekt, kompetanse, engasjement og lojalitet. Hos Axdata får du fokus på å finne effektive systemer og riktig forretningsløsninger med best mulig kvalitet. Gjennom godt samarbeid og genuin interesse for forretningsprosesser sørger vi for at våre kunder får løsninger med høy kvalitet og god kundeservice. Ønsker du å lese mer om oss, kan du gjøre det her.

 

Vil du bli en del av vårt team? Se våre ledige stillinger og søk i dag.


 

Dynamics 365  Forretningskonsulent økonomi/finans

Vi søker deg som har bakgrunn og erfaring innen finans og forretningsapplikasjoner, og gjerne erfaring fra arbeid i en prosjektdrevet eller produksjonsrelatert virksomhet. Dersom du ønsker å jobbe i et innovativt og dynamisk arbeidsmiljø, med sterkt fokus på kunnskap om og bruk av ny teknolog bør du lese mer om stillingen.

 

Les mer

 

Prosjektleder

Vi ser etter en erfaren og fremoverlent prosjektleder med god kompetanse om store implementerings- og oppgraderingsprosjekter for forretningssystemer (ERP). Du har gjerne erfaring fra prosjektdrevet eller produksjonsrelatert virksomhet, og kan vise til både praktisk prosjektleder erfaring i tillegg til formelle kunnskaper.

Les mer

 

Forretningskonsulent Produksjon / Supply Chain Management 

Liker du å rådgi selskap hvordan de kan optimalisere produksjonsprosessen? Har du erfaring fra en prosjektrettet produksjons- eller ingeniørbedrift, fra implementering av forretningsløsninger innen prosjektindustri, prosessforbedring eller jobber i dag som produksjonssjef? Har du i tillegg interesse for Microsoft sin plattform, da kan det være akkurat deg vi ser etter.

Les mer

 

Systemkonsulent / Utvikler

Er du en dyktig og engasjert utvikler med en genuin interesse for Microsoft teknologi? Vi søker etter en proaktiv og initiativrik systemkonsulent / utvikler med kompetanse innen utvikling på Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations og Microsoft Dynamics AX, kombinert med forståelse for forretningsprosesser. Dersom du ønsker å utvikle deg faglig, og samarbeide med flinke folk i et selskap i vekst, da bør du lese mer om stillingen.

Les mer

 

Teknisk konsulent

Vi opplever stor etterspørsel fra våre kunder etter tekniske konsulenter med breddekompetanse og kunnskap om Microsoft teknologi, spesielt innen Microsoft skyteknologi. Vi ønsker oss en kollega med bakgrunn og erfaring fra infrastrukturbaserte teknologier og gjerne sertifisering fra Microsoft innen relevante fagområder. Har du samtidig generell forståelse for programmering og erfaring med konsulentarbeid, da håper vi du søker på stillingen.

Les mer

 

Forretningskonsulent Salgsprosessen

Våre kunder etterspør råd fra en konsulent som vet hvordan de kan ta i bruk hele Microsoft sin plattform i forbindelse med sine salgsprosesser. Dette innbefatter muligheten til å jobbe med Microsoft Dynamics 365 suiten (CRM og ERP), samt tilhørende teknologi som Power BI, Office 365, Flow og PowerApps. Har du lyst til å være denne konsulenten, klikk nedenfor og les mer om stillingen.

Les mer

 

Forretningskonsulent Talent

Med din erfaring fra HR og kunnskap om teknologi, ønsker du å være med å hjelpe den stadig økende kundemassen vår med hvordan de skal optimalisere sine forretningsprosesser ved bruk av markedsledende teknologi. Klikk nedenfor og send en søknad med CV.

Klikk her for å sende søknad og CV

 

Markedskoordinator

 

Axdata er et selskap i sterk vekst, i et marked som er i en rivende utvikling med store endringer og spennende utfordringer. Som Markedskoordinator vil du videreføre, iverksette og gjennomføre markeds- og kommunikasjonsaktiviteter som støtter selskapets markedsstrategi og vekstambisjoner, samt bygge videre på merkeidentiteten og skape synlighet i de ulike markedsføringskanalene til Axdata.

Les mer

 

Åpen søknad

Axdata er i stadig vekst og er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med solid erfaring innen Microsoft Dynamics. Vil du jobbe i et spennende selskap som er i vekst og har et innovativt syn på teknologi? Send oss din søknad med CV som beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

Send søknad

fotolia_67003675_m