valg af nyt forretningssystem

Karriere

Vårt team består av løsningsorienterte medarbeidere som drives av en genuin interesse for ERP-løsninger og forretningssystem. Arbeidsmiljøet er preget av samarbeid og intensitet, og gir i tillegg rom for en fleksibel hverdag. Høres dette interessant ut? Da er kanskje Axdata arbeidsplassen for deg.

Lidenskap, kompetanse og engasjement. Hos Axdata har vi fokus på å finne riktige ERP-løsninger og forretningssystem for våre kunder gjennom samarbeid og genuin interesse for ERP.

 

Vil du bli en del av vårt team? Se våre ledige stillinger og søk i dag.


Markedsansvarlig

Axdata vokser videre, og vi ønsker oss en dyktig og innovativ digital markedsfører med på laget for å bidra til at synergien mellom salg og marked videreutvikles. Du vil være en del av vårt salgsteam, og vil blant annet få ansvaret for å generere leads og holde oss synlige i digitale kanaler i samarbeid med Microsoft. Du har utdannelse fra markedsføring, kommunikasjon, digitale medier, web design eller lignende og har minimum 3-4 års relevant arbeidserfaring. I tillegg til din digitale marked- og kommunikasjons kompetanse, har du interesse for å sette deg inn i våre industriområder.

 

Send søknad

 

 

Åpen søknad

Axdata er i stadig vekst og er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med solid erfaring innen ERP. Vil du jobbe i et spennende selskap med et innovativt syn på teknologi? Da tar vi gjerne imot din henvendelse.

Send oss din søknad med CV som beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos Axdata.

Send søknad