erp løsninger og forretningssystem

Karriere

Vårt team består av løsningsorienterte medarbeidere som drives av en genuin interesse for ERP-løsninger og forretningssystem. Arbeidsmiljøet er preget av samarbeid og intensitet, og gir i tillegg rom for en fleksibel hverdag. Høres dette interessant ut? Da er kanskje Axdata arbeidsplassen for deg.

Lidenskap, kompetanse engasjement og lojalitet. Hos Axdata har vi fokus på å finne riktige ERP løsninger og forretningssystem for våre kunder gjennom samarbeid og genuin interesse for ERP. Ønsker du å lese mere om oss, kan du gjøre det her.

 

Vil du bli en del av vårt team? Se våre ledige stillinger og søk i dag.


Ledig stilling som Teknisk konsulent

 

Har du pågangsmot og et kontinuerlig ønske om lære, og en genuin interesse for Microsoft teknologi? Vi søker etter en dyktig og erfaren teknisk konsulent med kompetanse innen infrastruktur og skyteknologi, og med forståelse for generell programmering.

Les mer

 

Ledig stilling som Fagkonsulent Salgsprosessen

 

Jobber du som konsulent eller superbruker på en CRM applikasjon i dag og er klar for nye spennende utfordringer? Vi er på jakt etter en ny konsulent som kan rådgi våre kunder på hvordan de kan få en mest mulig effektiv salgsprosess på tvers av hele Microsoft sin portefølje, inkludert Microsoft Dynamics 365 (både CRM og ERP), samt øvrige applikasjoner som Power BI, Flow, PowerApps og Office 365.

Les mer

 

Ledig stilling som Fagkonsulent Finans

 

Har du evne og lyst til å skape gode kunderelasjoner, og har stor interesse for teknologi? Vi søker en ny dyktig medarbeider til et av våre konsulentteam med bakgrunn innen finans og forretningsapplikasjoner, og gjerne med erfaring fra arbeid i en prosjektdrevet eller produksjonsrelatert virksomhet.

Les mer

 

Åpen søknad

Axdata er i stadig vekst og er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med solid erfaring innen ERP. Vil du jobbe i et spennende selskap med et innovativt syn på teknologi? Send oss din søknad med CV som beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos Axdata.

Send søknad