Prosjektleder

Karriere

Har du en genuin interesse for forretningssystemer og digitalisering? Drives du av å utvikle deg sammen med faglig dyktige og løsningsorienterte medarbeidere? Jobber du best i et arbeidsmiljø preget av samarbeid og intensitet, med mulighet for en fleksibel hverdag? Da er Axdata arbeidsplassen for deg.

Respekt, kompetanse, engasjement og lojalitet. Hos Axdata har vi fokus på å finne effektive systemer og riktig forretningsløsninger med best mulig kvalitet. Gjennom godt samarbeid og genuin interesse for forretningsprosesser sørger vi for at våre kunder får løsninger med høy kvalitet og god kundeservice. Ønsker du å lese mer om oss, kan du gjøre det her.

 

Vil du bli en del av vårt team? Se våre ledige stillinger og søk i dag.


Finanskonsulent 

Har du lyst til å jobbe med å rådgi våre kunder om hvordan de på en best mulig måte bør håndtere sine økonomiprosesser? Har du erfaring innen finans og forretningsapplikasjoner, samt gjerne erfaring fra arbeid i en prosjektdrevet eller produksjonsrelatert virksomhet, i tillegg til at du har stor interesse for teknologi? Da bør du lese mer om stillingen som Finanskonsulent.

 

Les mer

 

Systemkonsulent

Er du en dyktig og engasjert utvikler med en genuin interesse for Microsoft teknologi? Vi søker etter en proaktiv og initiativrik systemkonsulent med kompetanse innen utvikling på Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations og Microsoft Dynamics AX, kombinert med forståelse for forretningsprosesser.

 

Les mer

 

Prosjektleder

Er du en erfaren og handlekraftig prosjektleder med erfaring fra implementering av forretningssystemer (ERP)? Motiveres du av å bygge relasjoner og har interesse for teknologi? Hvis du også trives med rutiner, har evnen til å jobbe systematisk og nøyaktig i en hektisk hverdag med ansvar for egne prosjekt – da er du kanskje vår nye prosjektleder.

 

Les mer

 

Åpen søknad

Axdata er i stadig vekst og er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med solid erfaring innen Microsoft Dynamics. Vil du jobbe i et spennende selskap med et innovativt syn på teknologi? Send oss din søknad med CV som beskriver bakgrunnen og erfaringen din, og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss.

 

Send søknad

fotolia_67003675_m