Skytjenester som dit nye ERP

Kontakt

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller ønsker du mer informasjon om hvem vi er? Er du nysgjerrig på hvordan vi jobber eller har lyst til å jobbe for oss? Vår dør er åpen for alle, så uansett hva du lurer på og tror vi kan hjelpe deg med er det bare å ta kontakt.

Trenger du mer informasjon om Dynamics 365 og våre bransjeløsninger, er nysgjerrig på skytjenester eller vil bli bedre kjent med Axdata? Ta kontakt, så tar vi en uforpliktende prat om for eksempel forretningsløsninger, våre bransjeløsninger eller hvordan vi trygt hjelper deg på veien mot et riktig valg og fornuftig implementering av forretningssystem.

Ring oss på 469 44 000 mellom 9.00 og 16.00

eller fyll inn skjemaet til høyre.

 

Med vår sterke lidenskap for forretningssystemer hjelper vi deg til gode resultater og minimert risiko ved valg av nytt forretningssystem eller oppgradering av eksisterende system.


Løsninger

 

Ønsker du å ha en prat om de ulike løsningene som finnes og finne ut hvilken som passer best for dere bør du ta kontakt med vår kompetente salgsavdeling på salg@axdata.no.

 

Kundesupport

 

Trenger du å få kontakt med en av våre løsningsorienterte medlemmer av Customer Care teamet, send e-post til care@axdata.no eller logg inn på vår kundeportal for å melde en supportsak.

 

Økonomi

 

Har du fakturaspørsmål eller annet som vår kyndige økonomiavdeling trenger å vite om, send en e-post til faktura@axdata.no.

 

Adresser

 

Det er hyggelig om du kommer på besøk til en av våre avdelinger. Du kan klikke her for å se hvor vi er lokalisert.

 

Ønsker du mer kunnskap

 

Du kan ganske enkelt få påfyll med nyttig informasjon om forretningssystemer og beslektede tema. Bare fyll inn kontakt oss skjemaet og huk av «Jeg ønsker å abonnere på nyhetsbrev», så vil du omtrent en gang i måneden motta relevante nyheter.

 

Vi er på sosiale medier

 

Axdata deler lærerik informasjon til deg slik at du holder deg faglig oppdatert på våre Facebook og Linkedin sider. Her legger vi ut bransjenyheter, faglig oppdateringer og nytt om Axdata. For at du ikke skal gå glipp av når vi legger ut nytt og nyttig er det lurt å klikke seg inn på disse sidene og følge oss.