valg af nyt forretningssystem

Kontakt

Vår dør er alltid åpen. Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller ønsker du mer informasjon om hvem vi er? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om våre forretningsløsninger og hvordan vi trygt hjelper deg på veien mot implementering og valg av nytt forretningssystem.

Axdata har en sterk lidenskap for ERP og et mål om å hjelpe våre kunder mot gode resultater og minimert risiko ved valg av nytt forretningssystem eller oppgradering av eksisterende ERP-system.

Enten du er nysgjerrig på skytjenester, ønsker mer informasjon om ERP, eller vil bli bedre kjent med Axdata er du velkommen til en uforpliktende prat.

 

I tillegg til leveranse og implementering av ERP-systemet Microsoft Dynamics AX har vi utviklet flere bransjeløsninger tilpasset ulike industrier. Vil du vite mer om våre løsningene utviklet spesielt for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri? Da kan du lese mer her.


Få mer innsikt i valg av nytt forretningssystem

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Her gir vi deg innsikt i utfordringer og muligheter ved valg av nytt forretningssystem og implementering av ERP, de siste trendene ved skytjenester og IT-drift fra din bransje, håndtering av risiko og tips direkte fra våre bransjeeksperter.

 

Kundesupport

Besøk vår kundeportal for support. Har du ikke tilgang til portalen? Kontakt oss.

 

Har du behov for support kan vi assistere deg via Skype for Business (Lync). Dersom du ikke har tilgang til Skype for Business kan du laste ned Teamveiwer og dele din skjerm med våre konsulenter.

 

Last ned Teamviewer