Lønnssystem til Microsoft Dynamics AX

Lessor

Lessor Payroll er et komplett og integrert lønnssystem for ERP-løsningen Microsoft Dynamics AX. Løsningen er fleksibel, svært brukervennlig og sikrer at individuelle behov og forhold som gjelder din bedrift blir løst innenfor standardmodellen.

 

Lessor Payroll for Microsoft Dynamics AX

Lessor Payroll er et innbygget lønnssystem til Microsoft Dynamics AX som er tilgjengelig i både Norge, Sverige og Danmark. I tillegg til den tette integrasjonen med modulene i Dynamics AX gir Lessor Payroll deg flere fordeler.

  • Datostyring på alle nivåer som sikrer at du kan være i forkant med arbeidsoppgaver.

 

  • Ferieregnskap som enkelt gir deg oversikt over feriedager medarbeidere har til gode.

 

  • Korrekturmuligheter innebygget i Lessor Payroll og gir deg et godt verktøy for beregning av lønn, fravær og stamopplysninger.

I Lessor Payroll for Dynamics AX er det mulig å gjøre flere forskjellige uttrekk og lage rapporter ved hjelp av standardfunksjonalitet i Dynamics AX. Du kan også bruke en bestemt lønnsrapportgenerator som kan hjelpe deg med utskriftene. Alle rapporter og analyser kan selvfølgelig ytterligere bearbeides i for eksempel Excel.

Lær mer om Lessor Payroll

Axdata samarbeider tett med Lessor og har utført en rekke implementeringsprosjekter for våre kunder hvor Lessor Payroll er blitt valgt som foretrukket lønnssystem.

 

Kontakt oss for å høre mer om fordelene ved lønnssystemet og hvordan vi kan hjelpe deg med effektiv administrasjon.