Lønnssystem til Microsoft Dynamics AX

Lessor

Lessor Payroll er et komplett og integrert lønnssystem for ERP-løsningen Microsoft Dynamics AX. Løsningen er fleksibel, svært brukervennlig og sikrer at individuelle behov og forhold som gjelder din bedrift blir løst innenfor standardmodellen.

Lessor Payroll for Microsoft Dynamics

 

Med Lessor Payroll leverer Axdata en løsning for lønn som passer deres bedrift. Uansett om dere har bruk for et lønnssystem som kan håndtere komplekse problemstillinger eller om deres behov er enklere, har vi en løsning til dere. Av erfaring vet vi at det ikke finnes ett lønnssystem som kan tilfredsstille alle bedrifters unike behov, der for ha vi valgt å samarbeide med Lessor når det gjelder lønnssystem.

 

Lessor lønnssystem er utviklet med fokus på fleksibilitet, sikkerhet og brukervennlighet for å lette de administrative arbeidsprosesser i forbindelse med håndtering av lønn.

 

Lessor Payroll er et innbygget lønnssystem til Microsoft Dynamics som er tilgjengelig i både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Systemet har brukergrensesnitt og snarveier som er kjent fra Microsoft Dynamics, noe som gjør det veldig brukervennlig å jobbe med. I tillegg til den tette integrasjonen med modulene i Dynamics gir Lessor Payroll deg flere fordeler.

 

  • Datostyring på alle nivåer som sikrer at du kan være i forkant med arbeidsoppgaver.

 

  • Ferieregnskap som enkelt gir deg oversikt over feriedager medarbeidere har til gode.

 

  • Korrekturmuligheter innebygget i Lessor Payroll og gir deg et godt verktøy for beregning av lønn, fravær og stamopplysninger.

 

I Lessor Payroll for Dynamics er det mulig å gjøre flere forskjellige uttrekk og lage rapporter ved hjelp av standardfunksjonalitet i Dynamics. Du kan også bruke en bestemt lønnsrapportgenerator som kan hjelpe deg med utskriftene. Alle rapporter og analyser kan selvfølgelig ytterligere bearbeides i for eksempel Excel.

 

Finn ut mer om Lessor Payroll

Axdata samarbeider tett med Lessor og har utført en rekke implementeringsprosjekter for våre kunder hvor Lessor Payroll er blitt valgt som foretrukket lønnssystem.

 

Kontakt oss for å høre mer om fordelene ved lønnssystemet og hvordan vi kan hjelpe deg med en mere effektiv administrasjon.

 

Lessor

 

Lessor har siden 1972 levert fleksible og brukervennlige lønnssystemer og i dag bruker over 50 000 selskaper en eller flere løsninger fra Lessor for å lette den daglige håndteringen av lønn, fravær og stamopplysninger. Lessor har som visjon å levere et fundament for effektive og tilfredse medarbeidere hos kundene og er Microsoft Gold Certified Partner Application Development, noe som bekrefter at de har løsninger av høy kvalitet og alltid er oppdatert med den siste kunnskapen.