Vi oppsummerer: MVP Summit 2018

I år var det 25-årsjubileum for MVP programmet i sin helhet, hvor totalt 2100 MVPer deltok på noen minnerike dager i Redmond for å utveksle erfaringer og diskutere sentrale Microsoft-løsninger.

For Axdata er det viktig at vi tidlig tar inn over oss nye løsninger og at vi har de mest fremoverlente ansatte. Derfor er vi veldig fornøyd med å ha en av få Microsoft MVPer ansatt hos oss, som får være med når Microsoft presenterer sine fremtidsplaner.  Ett av de viktigste stedene dette skjer er på det årlige MVP Summit og i år var det 25-årsjubileum for MVP programmet i sin helhet hvor hele 19 av rundt 25-40 AX MVPer på verdensbasis var samlet til en minnerik seanse i Redmond. Blant totalt 2100 MVPer var også vår egen MVP, Tommy Skaue og deltok på MVP Summit 2018.

 

Microsoft setter pris på sine Most Valuable Professionals (MVP). I tillegg til å dele sin teknologiekspertise, lidenskap og kunnskap med andre i bransjen, evner en MVP å løse reelle problemstillinger og er tidlig ute med å prøve ut nye, spennende teknologier for å tilegne seg og dele ny kunnskap. Dette gjør MVPene til en stor ressurs for Microsoft ved at de bidrar til å forbedre og utvikle nye løsninger. Microsoft klarte nok en gang å vise sin takknemlighet til sine MVPer som daglig og under eventet bidrar til å forbedre løsninger og dra teknologien fremover for å enda bedre kunne tilpasse brukernes behov i fremtiden.

 

Under MVP Summit 2018 kom deltakerne innpå og diskuterte med de sentrale personene som jobber med å videreutvikle og drive Dynamics 365 produktene fremover. Av mye spennende innhold fikk MVPene den siste dagen besøke Advanta Campus i Redmond, hvor de aller fleste som jobber med Dynamics 365 produktene jobber.

 

Etter MVP Summit 2018 har Tommy hatt mye å ta med seg tilbake til Norge, og fremhever at utover selve innholdet som ble presentert, er det alltid like nyttig og interessant å treffe og utveksle erfaringer med andre likesinnede MVPer.

«Alt i alt, atter en fantastisk MVP Summit som inspirerer og motiverer til å bidra mer i brukergrupper, diskusjonsfora og publiseringer på YouTube.»

Tommy driver egen blogg som du kan besøke her og er også en av driverne av Dynamic Podcast som du blant annet finner her.

 

Et viktig arrangement for utviklingen av dine løsninger

I tillegg til å gi MVPene en sjanse til å bygge nettverk og diskutere løsninger, er denne konferansen viktig for Microsoft og Axdata som Microsoft-partner. Det gjør det mulig for Microsoft å få direkte tilbakemelding om hva som fungerer og ikke i et produkt, et program eller et teknologisk perspektiv. I tillegg får Microsoft muligheten til å forstå hvor det trengs forbedringer og se mulighetene som ligger i de forskjellige løsningene.

Vi er en spennende tid i møte og gleder oss til å være med på teknologireisen fremover med Microsoft, samarbeidspartnere og kunder.

 

Visste du at Summit EMEA 2018 er rett rundt hjørnet?

Denne uken braker det løs i Dublin hvor brukerkonferansen Summit EMEA 2018 gir Dynamics-brukere muligheten til å diskutere, oppleve og lære mer om Microsoft sine løsninger sammen med andre norske og internasjonale brukere.

Klikk her for å lese mer om Summit EMEA 2018.