ERP og skybaserte forretningsløsninger

Om oss

Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det handler om lidenskap for faget og erfaring fra din industri som til sammen kan optimalisere dine bedriftsprosesser og skape verdi.

En historie om lidenskap for ERP

Historien om Axdata begynner i en desemberdag i København i 1997. En gruppe nyskapende mennesker med sterk lidenskap for ERP kommer sammen og danner det som i dag har vokst til å bli Axdata Group. Oppstarten av Axdata begynte da tidligere medarbeidere av Damgaard, som utviklet og leverte både Concorde XAL og Axapta, gikk sammen og etablerte Axdata A/S.

 

I 1998 begynte Axdata sine første ERP implementeringer med hovedfokus på bedrifter innen produksjon, engineering og service – et fokus vi fortsatt har i dag.

 

I perioden 2001-2005 vendte Axdata skuten nordover og fikk et godt fotfeste i Norge med kontorer i både Sandefjord og Oslo. Med videre vekst ble flere kontorer etablert i Norge og Axdata befestet sin posisjon i det Skandinaviske markedet med flere viktige og suksessfulle ERP-prosjekter. I 2011 ble vi kåret til årets Microsoft Dynamics partner i Norge og fikk utmerkelsen som Vekstpartner i 2008.

Axdata ble en del av Microsoft President’s Club i både 2008 og 2009 – en utmerkelse som går til de 5% beste Microsoft partnerne globalt.

En sterk vekst de siste årene har ført til at Axdata i dag er å finne i flere ulike land: Norge, Danmark og Australia. Vi er ca. 50 medarbeidere som hver dag jobber etter våre kjerneverdier respekt, kompetanse og engasjement. Med stor lidenskap for ERP betjener vi kunder på tvers av landegrenser.

Vi gir alt for å leve opp til vår visjon om å være den fortrukne ERP partneren innen produksjon, engineering, energi- og kraft og prosjektorientert industri.

 

Axdata har lang fartstid og et sterkt fokus på faglig kompetanse. Vi fortsetter utviklingen og er i dag en kompetent partner på ERP og skybaserte forretningsløsninger. Våre medarbeidere har selv erfaring fra industriene vi fokuserer på og hjelper deg trygt gjennom hele ERP-implementeringen.

 

Vår innsikt gir deg den oversikten du trenger for å optimalisere dine bedriftsprosesser. Effektiv styring i ett og samme forretningssystem gir mulighet til å skape verdi nå og i fremtiden.

Se hva vi gjør og hvordan vi tilfører verdi for våre kunder