Axdata leverer ERP og skybaserte forretningsløsninger

Om oss

Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det handler om lidenskap for faget og erfaring fra din industri som til sammen kan optimalisere dine bedriftsprosesser og skape verdi.

 

En historie om lidenskap for ERP

Historien om Axdata begynner en desemberdag i København i 1997. En gruppe nyskapende mennesker med sterk lidenskap for ERP kommer sammen og danner det som i dag har vokst til å bli Axdata Group. Oppstarten av Axdata begynte da tidligere medarbeidere av Damgaard, som utviklet og leverte både Concorde XAL og Axapta, gikk sammen og etablerte Axdata A/S.

 

I 1998 begynte Axdata sine første ERP implementeringer med hovedfokus på bedrifter innen produksjon, engineering og service – et fokus vi fortsatt har i dag.

 

I perioden 2001-2005 foregikk prosessen med å etablerte Axdata i Norge og vi fikk etter hvert et godt fotfeste med kontorer i både Sandefjord og Oslo. Med videre vekst ble flere kontorer etablert i Norge og Axdata befestet sin posisjon i det Skandinaviske markedet med flere viktige og suksessfulle ERP-prosjekter. I 2008 fikk vi utmerkelsen Vekstpartner og ble også en del av Microsoft President’s Club – en utmerkelse som går til de 5% beste Microsoft partnerne globalt, og allerede i 2011 ble vi kåret til årets Microsoft Dynamics partner i Norge. I dag er Axdata Gold Microsoft partner i Enterprise Resourse planning og Cloud Platform samt Silver Microsoft Partner Data Analytics i tillegg til Manufacturing Partner.

 

Axdata | Microsoft Partner

Våre kjerneverdier er respekt, kompetanse, engasjement og lojalitet.

Flere og flere kunder har opplevd med hvilken kvalitet Axdata har levert sine tjenester, noe som har gitt en sterk vekst de siste årene og selskapet er i dag er å finne i flere ulike land: Norge, Danmark og Australia. Med ca. 50 dyktige medarbeidere som hver dag jobber med stor lidenskap for ERP og betjener kunder på tvers av landegrenser, gir vi alt for å leve opp til vår visjon om å være den fortrukne ERP partneren innen produksjon, engineering, energi- og kraftverk samt prosjektorientert industri.

 

Våre dyktige ansatte har utviklet bransjespesifikke løsninger som øker verdien på ditt forretningssystem samt at vi leverer kvalitetsløsninger fra våre ISV partnere.

 

Med lang fartstid og et sterkt fokus på faglig kompetanse fortsetter vi utviklingen og er i dag en kompetent og komplett partner på ERP og skybaserte forretningsløsninger. Våre medarbeidere har selv lang erfaring og stor kompetanse fra industriene og vi fokuserer på å hjelpe deg trygt gjennom hele ERP-implementeringen av Microsoft sine ERP-løsninger.

 

Kontakt oss gjerne for å høre mer hva vi har å tilby, eller kom å besøk oss på en av våre adresser.

 

Vår innsikt gir deg den oversikten du trenger for å optimalisere dine bedriftsprosesser. Effektiv styring i ett og samme forretningssystem gir mulighet til å skape verdi nå og i fremtiden.

 

Se hva vi gjør og hvordan vi tilfører verdi for våre kunder