Atlas fra Global Software – sanntidsrapporter i Excel

Er du lei av å bruke tid på å hente ut data fra flere områder i Dynamics til Excel? Atlas er en plattform som lar deg samle og hente ut sanntidsdata fra hver modul av Microsoft Dynamics AX og 365, slik at du slipper å forlate Excel samt kan skreddersy rapporter til ethvert prosjekt.

Design, lag og del sanntidsrapporter i Excel

Ved å gi tilgang til sanntidsdata fra hver modul i Microsoft Dynamics 365 og AX, lar Atlas brukere opprette kraftige rapporter og presentasjoner uten å forlate Excel. Informasjon som normalt ville bli spredt over flere kilder blir forenklet ved at brukere kan hente data fra forskjellige områder av Dynamics eller fra en rekke andre relasjonsdatabaser til presentasjonskvalitetsrapporter som blant annet passer til Office 365 og Power BI. Atlas lar deg samhandle med Microsoft Dynamics både i skyen og on-premise.

Forenkle informasjon som normalt ville blitt spredt over flere kilder og spar tid og ressurser.

 

Atlas er fullstendig integrert med Office 365. Bruk Atlas til å sømløst sette in live data fra Microsoft Dynamics sine finansielle rapporter, kontrakter, PowerPoint presentasjoner, e-poster, og mer. Brukere kan også enkelt lage maler som laster opp data tilbake i Dynamics 365 og AX.

 

Effektiviser din rapporteringsstruktur med Atlas

  • Lag dynamiske rapporter fra hele Office pakken.
  • Lag maler som kan lagres for senere bruk og lastes opp i Microsoft Dynamics.
  • Bruk Atlas til å sette inn live data fra Microsoft Dynamics til økonomiske rapporter, kontrakter, Power Point presentasjoner, e-poster, og mer.
  • Samle data fra forskjellige kilder til en samlet rapport
  • Bruk Atlas som sidebar
  • Spar tid ved å lagre utdrag og maler som kan brukes senere
  • Publiser Atlas rapporter i Office 365, OneDrive og Power BI

 

Bruk Atlas slik som du liker det

Atlas som sidebar eller som et fult visualiseringsbilde. Atlas Sidebar lar deg skreddersy rapporter som passer til hvert spesifikt prosjekt, og gir en ryddig og oversiktlig opplevelse. Bruk Atlas som Sidebar eller et fult visualiseringsbilde for å se detaljer.

Lagre rapporter, maler og utdrag som kan deles med kollegaer når som helst! Få informasjonen du trenger, når du trenger trenger den og fra hvor som helst.

 

Lær mer

Vil du lære mer om Atlas som rapporteringsløsning for Microsoft Dynamics 365 og AX? Som samarbeidspartner har Axdata solid kompetanse på Atlas. Kontakt oss for å høre om hva vi kan tilby av løsninger for din bedrift.

 

Global Software logo

Atlas blir levert av Global Software som er en ledende tilbyder av Microsoft Excel basert rapportering og automatiserte løsninger som støtter ERP løsninger som Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX samt Power BI. Løsningene blir bruk i over 60 land, av mer enn 4 500 kunder og har flere enn 75 000 brukere. Global Software ble etablert i 1973 og har hovedkvarter i USA.

 

Vil du lære mer om våre andre partnere? Klikk her!