Produksjonsindustrien 2019: Trendrapport

Siden starten av den første industrielle revolusjonen har produksjonsindustrien vært en viktig drivkraft som har presset industriell og samfunnsmessig utvikling fremover. I dag er vi midt i en ny industriell innovasjon, hvor en ny generasjon av sofistikerte teknologier omdanner produksjonen til en høyt forbundet, intelligent og enda mer produktiv industri.

Siden starten av den første industrielle revolusjonen har produksjonsindustrien vært en viktig drivkraft som har presset industriell og samfunnsmessig utvikling fremover. I dag er vi midt i en ny industriell innovasjon, hvor en ny generasjon av sofistikerte teknologier omdanner produksjonen til en høyt forbundet, intelligent og enda mer produktiv industri. Dagens moderne produksjon består av smarte produksjonsanlegg hvor teknolgiarbeidere, støttet av intelligente maskiner, er med på å skape fremtidens produkter.

 

I denne fjerde revolusjonen er maskiner utstyrt med smarte sensorer for å samle omfattende sanntidsdata; kunstig intelligens, som blant annet muliggjør produksjonseffektivitet og sømløs kvalitetssikring.

Moderne produksjonsselskaper er ikke lenger bare produsenter, de benytter seg av teknologi til å drive banebrytende innovasjoner og mer intelligente prosesser.

6 trender som påvirker deg i produksjonsindustrien

I Microsoft sin e-bok kan du lese om utforskningen av seks fremvoksende trender innen produksjonsindustrien, som vi tror kan være nyttige for utviklingen videre med å effektivisere prosesser og øke hastigheten på forretningene.

 

2019 Manufacturing Trends Report

2019 Manufacturing Trends Report

I denne e-boken kan du blant annet lære mer om:

 

  1. IT og OT konvergerer
  2. Utviklingen av XaaS
  3. Intelligent produksjon
  4. Produksjonsteknologien utvikler seg
  5. Virksomheten tilpasser seg en utviklende arbeidsstyrke
  6. I en tid av usikkerhet

 

Klikk for å lese e-boken: 2019 Manufacturing Trends Report

 

I tillegg til trendene som er omtalt i denne rapporten, påvirker mange andre endringer, utfordringer og ny teknologi produksjonsindustrien. Vi håper denne e-boken gjør deg mer innsikt og forberede deg på trendene som vil påvirke produksjonsindustrien i 2019.

 

Fokus på vekst

Ved å samle data fra hele forsyningskjeden kan du optimalisere driften, bedre forutse etterspørselen og administrere «inventory» gjennom automatisert bestilling og distribusjon.

 

Microsoft Dynamics 365 med tilhørende applikasjoner gjør det mulig for bedrifter å optimalisere forretningsprosessene. Dynamics for Finance and Operations gir bedrifter alle de verktøyene de trenger for å styrke bedriften til å ta smartere beslutninger, forandre prosesser og drive raskt vekst.

 

 

Ønsker du å lære mer om Dynamics 365? Klikk her.

 

Kanskje du også er interessert i å lese om: «6 trender som endrer finansrollen»