RadøyGruppen har valgt Axdata som partner

RadøyGruppen har besluttet å oppgradere sitt ERP-system til forretningsløsningen Microsoft Dynamics 365, og vi er veldig fornøyd med å få muligheten til å hjelpe selskapet som er ledende på sitt felt til å få en forretningsløsning som tilfredsstiller funksjonaliteten og de krav til kontroll som kreves i et kvalitetsbevisst forretningsområde som subsea, offshore og maritim industri.

Bakgrunnen for at RadøyGruppen ønsker å oppgradere er for bedre å støtte dagens prosesser og være klar for framtidig vekst.  Sentralt står produksjon og god kontroll på verdier i produksjonsprosessen.

«Selv om det var flere andre potensielle partnere som satt med god kompetanse valgte vi Axdata fordi vi mener at de har den beste kompetansen med tanke på forretningsløsningen og vår bransje» – Lasse Ståløy, CEO hos RadøyGruppen.

RadoyGruppen

RadøyGruppen skal implementere forretningsløsningen Microsoft Dynamics 365. Det er en målsetning å utnytte løsningens standardfunksjonalitet i størst mulig grad for å oppnå størst mulig effekt av å velge Dynamics 365 med kontinuerlig oppdatering av løsningen og effektivt vedlikehold.  Dette vil gjøre at RadøyGruppen får et ledende forretningssystem som er fleksibelt og sikrer at de har kontroll på alle data og kan ta taktiske og strategiske beslutninger basert på god bakgrunnsinformasjon.

 

 

Daglig Leder i Axdata, Trond Johansson uttaler «Vi er stolte av at RadøyGruppen valgte oss som samarbeidspartner og vi gleder oss veldig til å ta fatt på dette prosjektet. Jeg sikker på at våre kompetente medarbeidere vil håndtere dette på en fremdragende måte».

 

 

Prosjektet startet 1.november 2018 og det er forventet at hele leveransen er ferdig juni 2019. Noe som betyr at det kreves en god innsats både fra RadøyGruppen og Axdata sin side. Fordi det brukes en effektiv prosjektmetodikk som er forutsigbar og unik for Axdata samt at RadøyGruppen er endringsvillige, gjør at begge parter sikre på at dette er realistisk og at prosjektet blir en suksess når det går live.

 

«Dette blir et stort løft for RadøyGruppen derfor har vi kalt prosjektet 7 mil, og vi gleder oss veldig til å få en ny hverdag med en ny digital platform med et fleksibelt forretningssystem som sikrer at vi har rett data til riktig tid» – Lasse Ståløy, CEO  hos RadøyGruppen.

 

Prosjektleder hos Axdata Anders Dalseide mener dette er et veldig spennende prosjekt for både RadøyGruppen og Axdata. «Med tanke på kompleksiteten til RadøyGruppen sine produkter er det utrolig viktig at vi også i dette prosjektet har fokus på å være ekstremt nøye og lytter til kunden for at prosessen skal gå så smertefritt som mulig. Men den positive holdningen vi har møtt hos RadøyGruppen, hvor de er endringsvillige og godt forberedt gjør at jeg er sikker på at dette blir et vellykket prosjekt.»

 

Les mer om Microsoft Dynamics 365 her.

 

RadøyGruppen er en solid produsent av Subsea Production Systems med fabrikk nord for Bergen. Her produseres, integreres og testes undersjøiske produksjonssystemer for ulike kunder fra hele verden, som for eksempel Equinor, Shell, Total og Chevron. RadøyGruppen har omtrent 150 ansatte og ble startet i 1969.

Les mer om RadøyGruppen her.