OceanSaver

OceanSaver valgte Axdata på bakgrunn av bransjetilpasning innen maritim industri

Axdata har i en rekke år utviklet tilleggsløsninger for Microsoft Dynamics AX, hvor flere av løsningene er tilpasset maritim industri. ERP-systemet Microsoft Dynamics AX tar hånd om alle forretningsprosesser. Med bransjeløsningene til Axdata er det i tillegg mulig å gå ned på detaljnivå for å følge varer fra produksjon til installasjon og service i etterkant av leveransen.

 

Fordi vi leverer høyteknologiske Ballast Water Treatment Systemer (BWTS) til kunder i alle deler av verden er det utrolig viktig å ha et godt forretningssystem som gjør det mulig å følge opp leveransene i etterkant med både service og reservedeler. Da vi skulle ha nytt forretningssystem i 2010 valgte vi Microsoft Dynamics AX grunnet fordelene med et system som støtter operasjonelle og administrative prosesser, og som i tillegg har kjent Microsoft funksjonalitet, forteller Finn Rune Kristiansen, CFO i OceanSaver.

 

Overgangen fra gammelt til nytt forretningssystem viste seg likevel å bli utfordrende. Vi så derfor behovet for å bytte til Axdata gjennom forretningssystemet Microsoft Dynamics AX 2012 R3, som forsto våre prosesser og maritim industri på en god måte, sier Kristiansen.

«Med Axdata har vi fått en partner som forstår våre prosesser og har forretningsløsninger tilpasset våre leveranser.»

 

Axdata jobber kontinuerlig med å finne de beste løsningene slik at overgangen til et nytt forretningssystem eller oppgradering av Dynamics AX skal bli en god prosess.

 

Vi ser hvor viktig det er for bedrifter som OceanSaver å ha gode forretningsløsninger som er utviklet for å håndtere deres unike bedriftsprosesser. Axdata har i en rekke år investert betydelig i utvikling av en bransjeløsning for maritim industri, og er både stolte og ydmyke over samarbeidet vi har innledet med OceanSaver, sier Trond Johansson, Administrerende direktør i Axdata.

«Vi ser frem til en veldig spennende implementering sammen med OceanSaver og kommer til å fortsette våre investeringer i utvikling av gode løsninger for maritim industri.»