Automatisk fakturahåndtering

SignUp

Manuell fakturahåndtering kan være både dyrt og tidkrevende. SignUp har utviklet tilleggsløsningen ExFlow AX for automatisk fakturahåndtering. Løsningen bygges inn i Microsoft Dynamics AX, uten behov for integrasjon.

Automatiserer du fakturahåndtering kan du redusere årlige administrative kostnader med opptil 50% per faktura.

Automatisk fakturahåndtering av fakturaer frigjør tid i regnskapsavdelingen og reduserer kostnader. Dette hjelper din bedrift til å oppnå en god arbeidsflyt som gjør regnskapsprosesser enklere.

 

Automatisk fakturahåndtering – Styrk effektiviteten i din bedrift

ExFlow AX er sertifisert for Microsoft Dynamics AX og bygges inn i ERP-løsningen uten behov for integrasjoner. Regnskapsavdelingen kan dermed jobbe i det velkjente Dynamics AX miljøet og din bedrift kan redusere behovet for opplæring. Løsningen gir deg nøyaktige data i sanntid som er tilgjengelig for alle brukere når som helst. Jobb i et moderne brukergrensesnitt og motta automatiske varsler når dokumenter venter på godkjenning.

 

Nøkkelegenskaper

  • Jobb i ett system
  • Ingen duplikatoppføringer som må synkroniseres
  • Sanntids data uten forsinkelser
  • Enkel tilgang til informasjon
  • Rask og enkel implementering
  • Ingen utfordrende og dyre integrasjoner

 

Vil du vite mer om ExFlow AX?

Axdata har levert fakturahåndteringsløsningen ExFlow til flere av våre kunder. Kontakt oss for å lære mer om løsningen og hvordan vi kan hjelpe din bedrift i gang med automatisk fakturahåndtering.