A businessman carrying a briefcase stands at the bottom of a red ladder. He gazes up at the red ladder which disappears into the cloudy sky. The clouds allow for text and copy.

Skytjenester

Skybaserte forretningsløsninger har forandret perspektivet på forretningsdrift og kostnader forbundet med investering i nytt forretningssystem. Hvordan går din bedrift frem for å utnytte mulighetene ved skytjenester?

Alle bedrifter, både store og små, har behov for et fullverdig forretningssystem, men ser seg ofte hindret av høye investeringskostnader. Derfor er det ideelt å kunne benytte et skybasert system hvor du unngår høye investeringskostnader og tunge implementeringsprosesser.

 

 

Skytjenester

Skytjenester er et begrep som brukes for å beskrive det å arbeide med verktøy eller lagre data på nett. Vi ser at skytjenester stadig blir mer ettertraktet hos våre kunder og i markedet generelt, ettersom flere har begynt å se mulighetene som ligger i skytjenester. De siste årene har teknologien utviklet seg så mye at programmer og tjenester fungerer like godt over nettet, som installert på våre egne maskiner. Dette åpner for økt effektivitet, fleksibilitet, tilgjengelighet og deling av data, for å bare nevne noen fordeler.

 

Kort sagt kan vi si at skytjenester eliminerer behovet for lokale servere og kjennetegnes ved dynamisk skalering, noe som betyr at datakraften kan tilpasses kapasitetsbehov og at kunden kun betaler for den faktiske bruken. Skytjenester er plassert i eksterne datasentre og leveres til sluttbrukeren via nettet.

 

Tre fordeler ved bruk av skytjenester:

 

 1. Tilgang – bruk tjenestene der du befinner deg og på dine enheter.
 2. Lavere kostnader – slipper investering i servere, oppgraderinger og vedlikehold.
 3. Fleksibilitet – tilpasses endrede behov i din bedrift.

 

Hva er Azure?

Microsoft Azure er en stadig voksende gruppe skytjenester som hjelper selskaper med å løse forretningsutfordringene sine. Azure gir deg friheten til å utvikle, administrere og distribuere programmer på et massivt, globalt nettverk ved bruk av dine favorittverktøy og-strukturer. Det er lagt stor vekt på at løsningen skal tilfredsstille strenge krav til sikkerhet slik at forretningskritisk data er trygt lagret og håndteres korrekt.

 

 • Du som bruker av Azure slipper å forholde deg til drift og skalering av systemet – Microsoft håndterer infrastrukturen.
 • Sikkerhet og personvern er bygd rett inn i Azure-plattformen
 • Azure støtter åpen kildekode-teknologi, så du kan bruke verktøyene og teknologien du foretrekker.
 • Ingen forhåndsbetaling, du betaler bare for det du bruker. Azure tilbyr fleksible kjøp- og prisalternativer for alle skyscenarioer.
 • Azure tilbyr løsninger for alle industrier.
 • Azure tilbyr løsningspartnere som kan hjelpe med å distribuere og administrere dine eksisterende løsninger.

 

Azure har en rekke tilpasningsmuligheter og lar deg starte i det små og deretter utvide med flere tjenester etter hvert som bedriften vokser seg større. Ved drift av forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 på skyplattformen Microsoft Azure, betaler du kun for kapasiteten din bedrift faktisk benytter.

 

En partner med solid kompetanse og som forstår dine bransjebehov

Med Axdata får du en rådgiver som hjelper deg med å transformere ditt IT miljø. Vi har solid kompetanse innen skytjenester, både drift av forretningssystem på Azure og skybaserte applikasjoner.

 Vi har sertifiseringen Microsoft Gold Cloud Platform og er Cloud Solution Provider (CSP).

 

Med lang erfaring og bransjekompetanse, er vårt mål å gi deg et it miljø som gir deg fleksibilitet og mulighet til å støtte din bedrift nå og i fremtiden.

Gold Microsoft Partner Cloud Platform

Er du nysgjerrig på hvordan du kan komme i gang eller ønsker råd om hvordan din virksomhet kan unytte mulighetene ved skybasert ERP? Kontakt oss, våre eksperter står klare for å gi deg råd om ulike skytjenester for optimal drift av din virksomhet.

Som Cloud Solution Provider (CSP) er Axdata totalleverandør av Microsoft’s skyplattform, både ERP og samhandling, samt Business Intelligence.

Vi har sterk kompetanse innen Business Intelligence på blant annet analyseverktøyet Power BI for analysering og visualisering av data, og AtlasXL som er et godt rapporteringsverktøy for å enkelt bygge avanserte rapporter og forespørsler. Vi har også solid kompetanse på samhandlingsverktøyet Office 365, WorkPoint (SharePoint) og CRM Online.

 

 

Få mer innsikt i digital utvikling og skybasert ERP

Bruk påmeldingsskjemaet på denne siden dersom du ønsker at vi tar kontakt med deg eller for å motta vårt nyhetsbrev hvor våre eksperter deler de siste trendene innen skytjenester og tips til å komme i gang med skybasert ERP.


 

Kontakt oss for å høre om våre erfaringer med skybaserte løsninger. 

skybasert erp