Fallback

Skytjenester

Skybaserte forretningsløsninger har forandret perspektivet på forretningsdrift og kostnader forbundet med investering i nytt forretningssystem. Hvordan går din bedrift frem for å utnytte mulighetene ved skytjenester?

Alle bedrifter, både store og små, har behov for et fullverdig forretningssystem, men ser seg ofte hindret av høye investeringskostnader. Derfor er det ideelt å kunne benytte et skybasert system hvor høye investeringskostnader unngås og din virksomhet samtidig kommer raskere i gang.

 

La oss hjelpe deg med å finne de riktige løsningene for din bedrift, enten det gjelder drift av forretningssystem via skyplattform eller implementering av andre skybaserte forretningsløsninger.

 

Ved drift av forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 på skyplattformen Microsoft Azure, betaler du kun for kapasiteten din bedrift faktisk benytter. Det er lagt stor vekt på at løsningen skal tilfredsstille strenge krav til sikkerhet slik at forretningskritisk data er trygt lagret og håndteres korrekt.

Gold Microsoft Partner Cloud Platform

Axdata har sertifiseringen Microsoft Gold Cloud Platform og er Cloud Solution Provider (CSP).

Vi har derfor solid kompetanse innen skytjenester, både drift av forretningssystem på Azure og skybaserte applikasjoner.

 

Er du nysgjerrig på hvordan du kan komme i gang eller ønsker råd om hvordan din virksomhet kan unytte mulighetene ved skybasert ERP? Kontakt oss, våre eksperter står klare for å gi deg råd om ulike skytjenester for optimal drift av din virksomhet.

Som Cloud Solution Provider (CSP) er Axdata totalleverandør av Microsoft’s skyplattform, både ERP og samhandling, samt Business Intelligence.

Vi har sterk kompetanse innen Business Intelligence på blant annet analyseverktøyet Power BI for analysering og visualisering av data, og AtlasXL som er et godt rapporteringsverktøy for å enkelt bygge avanserte rapporter og forespørsler. Vi har også solid kompetanse på samhandlingsverktøyet Office 365, WorkPoint (SharePoint) og CRM Online.

 

Microsoft Azure er en cloud computing og infrastrukturplattform, utviklet av Microsoft, for å bygge, distribuere og administrere applikasjoner og tjenester gjennom et globalt nettverk av Microsoft administrerte datasentre.

Få mer innsikt i digital utvikling og skybasert ERP

Bruk påmeldingsskjemaet til høyre for å motta vårt nyhetsbrev hvor våre eksperter deler de siste trendene innen skytjenester og tips til å komme i gang med skybasert ERP.


 

Kontakt oss for å høre om våre erfaringer med skybaserte løsninger. 

skybasert erp