Summit EMEA – 2018

Nå er det snart duket for årets viktigste brukerkonferanse! Summit EMEA 2018 er dedikert til deg som bruker av blant annet Microsoft Dynamics 365 og AX, for økt kunnskap og nettverksbygging. Nå har du mulighet til å bli med oss på Summit EMEA 2018 som avholdes i Dublin!

Årets største sammenkomst for Dynamics brukere!

Den 24. – 26. april braker det løs på Convention Centre i Dublin! Du vil ikke gå glipp av Summit EMEA som bringer Microsoft Dynamics 365, AX og CRM brukere, bransjeeksperter og utviklere sammen for å diskutere sentrale temaer, lære om nye produktoppdateringer, og inspirere deg til å se nye muligheter med ditt forretningssystem!

På Summit EMEA får du unike og lærerike foredrag, utveksling av kunnskap, produktinnsikt og verdifulle nettverksmuligheter.

 

Bli med Axdata til Dublin!

For de som vil delta på Summit EMEA er vi i ferd med å lage et opplegg, slik at du kan være med andre Norske AX og Dynamics brukere.

 

Klikk her for å melde din uforpliktende interesse for Summit EMEA med Axdata og å få tilsendt mer informasjon om opplegget, eller kontakt oss for å vite mer.

 

 

Hvorfor bør du være med oss til Summit EMEA?

 

Du ønsker ikke gå glipp av de siste nyhetene om Dynamics 365 og lære av andre brukere hvordan man skal utnytte systemet best mulig, vi ønsker vi å gi deg den oversikten du trenger for å optimalisere dine bedriftsprosesser og skape verdi! Summit EMEA har mye å tilby deg som deltaker, her er noen grunner til at du vil dra nytte av å delta:

 

  • Møt et nettverk av Dynamics 365 / AX brukere –  D365UG/ AXUG Summit samler både selskaper i samme industrier og enkeltpersoner med samme roller, for at deltakere skal få muligheten til å dele erfaringer, lære av hverandre og utvide nettverk.

 

  • Få gode tips og triks –  Lær hvordan du får mest mulig ut av dine nåværende produkter, funksjoner og moduler innenfor Dynamics 365 / AX.

 

  • Evaluer og test løsninger – Lær mer om tredjepartsløsninger og hva de kan gjøre for din bransje og bedrift.

 

  • Vær en del av utviklingen – Snakk med oss som leverandør og andre Microsoft-representanter, slik at smertepunkter blir forstått og løst raskere. Vær med på den fremtidige utviklingen.

 

  • Unik informasjon Få teknisk og funksjonell trening i alle produktversjoner i et fokusert miljø.

 

  • Nettverksmuligheter Ved å samle og samarbeide med andre D365 /AX brukere og partnere, vil du som deltaker få utallige muligheter til å skape nye relasjoner.

 

  • Lære av Dynamics-ekspertene! Møt og lær av  MVPer, erfarne brukere, Microsoft Engineers og Microsoft Support Technicals.

Blant Dynamics 365 og AX foredragsholderne skal vår egen Dynamics-ekspert og MVP, Tommy Skaue, holde to foredrag under konferansen!

 

Tommy gir deg en introduksjon til rapporteringsverktøyet Power BI, og viser deg hvordan du kan bruke Power BI for å få en bedre oversikt over nøkkeltall og ønskede data. I tillegg går Tommy igjennom hvordan du enklest mulig kan oppgradere fra AX 2009 til Dynamics 365 for Operations.

 

Som Microsoft MVP (Most Valuable Professional) er Tommy ekspert på sitt område og skal i år igjen bidra til at du som deltaker skal se flere av mulighetene som ligger i ditt forretningssystem.

 

Klikk her for full oversikt over programmet.

 

 

Tommy var også deltager og foredragsholder på Summit EMEA 2017. I Dynamics Podcast, hvor Tommy er en av to faste deltagere, kan du se noe av det de fikk oppleve under konferansen:

 

 

 

 

I denne Summit EMEA 2017 special edition fra Dynamics Podcast:

 

00:02:22 Intro with Tommy and Fredrik

00:08:20 Interview with Heather Williams (AXUG)

————–

ISV Booth Interviews:

 

00:11:10 Dynamicweb

00:14:50 e-Con Solutions

00:18:25 Power Objects (with IoT)

00:30:50 Dynamics Software

00:33:33 AXtension

00:36:35 Dynaway

00:39:20 Global Software (Atlas)

00:41:55 dotMailer

00:44:10 RF-Smart

00:47:40 DSI Global

00:49:35 OL Connect

00:53:20 DataMasosn

00:56:45 Generix Group

00:58:50 Blue Horseshoe

——–

01:01:30 Microsoft Power BI Interview

——–

01:09:40 End interview with Heather Williams (AXUG)

————

 

Er du interessert i å være oppdatert på det siste i Dynamics 365 og motta mer informasjon om turen til Summit EMA 2018, registrer deg her.