Dynamics 365

Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data er det avgjørende at du har et forretningssystem som håndterer utfordringer og følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.

Nå kan du ta smartere beslutninger raskere og basert på riktig data

Forretningsprosesser er kjernen i din virksomhet. Microsoft Dynamics AX, som senere har utviklet seg til Dynamics 365 – en ren skyløsning, gir virksomheten din en komplett og fleksibel forretningsløsning som forenkler alle prosesser din bedrift måtte ha fra dag en – om det så er produksjon, salg, rapportering eller fakturering. Det som gjør Microsoft Dynamics 365 unik er hvordan plattformen brukervennlig og enkelt kobler økonomi, salg og drift sammen med CRM, Office 365 og Power BI. Dette forenkler og forbedrer virksomheten sin mulighet for å flytte alle systemer, prosesser og funksjoner ut i skyen for å få raskere tilgang til korrekt data, større fleksibilitet og enklere oppgraderings prosesser.

 

Med Microsoft Dynamics 365 får du en fleksibel løsning som enkelt lar deg tilpasse forretningssystemet til dine unike bransjebehov. Microsoft sin datamodell, Common Data Service, forenkler styringen av data, samtidig som integrering av data på tvers av forretningsprosesser og løsninger blir smidigere. Med lidenskap for faget jobber våre konsulenter kontinuerlig med å optimalisere våre kunders forretningsprosesser og skape verdi med den nyeste teknologien.

 

Dynamics 365

Med Dynamics 365 får du en komplett og fleksibel forretningsløsning for næringslivet og fremtiden.

 

Få økt vekst med Dynamics 365 sine verdiøkende funksjoner

 

ERP-markedet har endret seg drastisk de siste årene. Sammenslåingen av flere Microsoft løsninger til en ren skyløsning har resultert i flere fordeler og utvidet mulighetene til kundene våre. Dynamics 365 gir deg en kjent, men moderne opplevelse av Dynamics AX med en forbedret innsikt, intelligens og arbeidsflyt. Det skybaserte ERP-systemet har funksjoner og muligheter som lar deg vokse langt raskere enn tidligere. Data og innsikt er nå forvandlet til intelligent handling som tillater deg å komponere, endre og utvide prosesser i sanntid.

 

Økt effektivitet og reduserte kostnader er gjerne et resultat av å flytte forretningssystemet ut i skyen.

 

Dynamics 365 gir deg en omfattende løsning for forretningsprosessinnovasjon tilpasset din virksomhet og legger til rette for at du skal kunne forutse hvilke produkter og tjenester dine kunder har behov for. Med dataflyt på tvers av løsninger, roller, funksjoner og operasjoner gir løsningen deg effektivt rapporter med et sanntidsbilde av situasjonen slik at du raskt kan ta de gode beslutningene og medarbeiderne har tilgang til de data som trengs for å ha en effektiv hverdag.

 

Ved å flytte systemer, prosesser og funksjoner ut  i skyen vil du få den allsidigheten og fleksibiliteten din bedrift trenger for å vokse. I praksis betyr dette at du vil oppnå en smidigere drift hvor brukerne får arbeide i et samlet og enklere system, noe som ofte fører til at produktiviteten øker. Drift i skyen gjør det enklere å gjøre endringer og oppgraderinger uten å påvirke forretningsprosessene.

 

 

 

Med Microsoft Dynamics 365 for Operations får du tilgang til nåtids data og analyser på nesten alle skjermer, hvor som helst slik at du kan ta smartere beslutninger raskere. Løsningen gir deg muligheten til å raskt å endre forretningsprosessen slik at innovasjoner raskt gir avkastning og selskapet holder unna for konkurrentene. Selskapet får også fleksibilitet til å vokse i passende tempo gjennom skyens fleksibilitet, som gjør det mulig å skalere driften for å møte markedets behov.

 

Komplekst trenger ikke bety komplisert

Virksomheter trenger komplekse IT-systemer for sine forretningsprosesser, men det trenger ikke nødvendigvis bety at det systemet trenger å være komplisert. Microsoft Dynamics 365 er en enkel, effektiv og brukervennlig plattform som hjelper bedrifter til vekst. Investering i Microsoft Dynamics 365 gir deg blant annet:

 

  • En samlet oversikt over organisasjonen
  • Bransjespesifikk funksjonalitet
  • Økonomistyring
  • Business Intelligence og rapportering
  • Støtte til salg og markedsføring
  • Innkjøp
  • Prosjekt- og personalstyring
  • En skalerbar løsning

 

.. og mye mer! Få en effektiv, kraftig og brukervennlig forretningsdrift i ett og samme system.

Axdata setter dine forretningsprosesser i fokus

Axdata har over 20 års erfaring med optimalisering av forretningsprosesser. Er du ute etter et nytt forretningssystem eller lurer på om du burde oppgradere? Vi setter din forretning i fokus og våre ansatte jobber hardt for å finne den optimale løsningen for dine prosesser for å oppnå de gevinstene du ønsker.

 

Kontakt oss for å få vite hvordan Dynamics 365 kan gjøre ditt selskap mer effektivt.

 

Ønsker du å lese om hvordan Dynamics 365 opererer sømløst med Office 365, klikk her.

 

Klikk her for å lese om våre referanser