Dynamics 365

Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høyere krav er det avgjørende å ha et forretningssystem som kan håndtere utfordringer og følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.

Forretningsprosesser er kjernen i enhver virksomhet

Axdata har lang og bred erfaring med Microsoft Dynamics AX, som senere har utviklet seg til Dynamics 365 – en ren skyløsning.

Dynamics 365 forener ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer virksomheter sine muligheter for å flytte alle systemer, prosesser og funksjoner ut i skyen. Som en skybasert løsning gjør Microsoft Dynamics 365 det enklere for deg å tilpasse forretningssystemet til dine unike bransjebehov. Microsoft sin datamodell, Common Data Service, forenkler styringen av data, samtidig som integrering av data på tvers av forretningsprosesser blir smidigere. Med lidenskap for faget jobber våre konsulenter kontinuerlig med å optimalisere våre kunders forretningsprosesser og skape verdi med den nyeste teknologien.

 

dynamics-365

 

Vekst med Dynamics 365 sine verdiøkende funksjoner

ERP-markedet har endret seg drastisk de siste årene. Sammenslåingen av ERP, CRM og BI til en ren skyløsning har resultert i flere fordeler og  utvidet mulighetene til kundene våre. Dynamics 365 gir en kjent, men moderne opplevelse av Dynamics AX med en forbedret innsikt, intelligens og arbeidsflyt. Det skybaserte ERP-systemet tilbyr funksjoner og muligheter som lar deg vokse langt raskere enn tidligere. Data og innsikt er nå forvandlet til intelligent handling som tillater deg å komponere, endre og utvide prosesser i sanntid.

Økt effektivitet og reduserte kostnader er gjerne et resultat av å flytte forretningssystemet ut i skyen.

Dynamics 365 gir deg en omfattende løsning for forretningsprosessinnovasjon tilpasset din virksomhet og legger til rette for at du skal kunne forutse hvilke produkter og tjenester dine kunder har behov for.

 

Ved å flytte systemer, prosesser og funksjoner ut  i skyen vil du få den allsidigheten og fleksibiliteten din bedrift trenger for å vokse. I praksis betyr dette at du vil oppnå en smidigere drift hvor brukerne får arbeide i et samlet og enklere system, noe som ofte fører til at produktiviteten øker. Drift i skyen gjør det enklere å gjøre endringer og oppgraderinger uten å påvirke forretningsprosessene.

 

Kontakt oss for å få vite hvordan Dynamics 365 kan gjøre ditt selskap mer effektivt.