ERP for energi- og kraftverk

ERP for energi- og kraftverk

Energi- og kraftverksindustrien gjennomgår drastiske endringer. For virksomheter er det viktig å holde følge med forandringene gjennom utvikling og ivaretakelse av bedriftsprosesser for god distribusjon og leveranse. Axdata har solid erfaring med forretningsløsninger og ERP for energi- og kraftverk, og bistår din bedrift med råd og valg av riktig forretningssystem.

Reager raskt på endringer i markedet

For energi- og kraftverk er det viktig å kunne planlegge, drifte og administrere sine bedriftsprosesser som stadig blir mer komplekse og utfordrende. For å møte økende krav til miljøvennlighet og stadig økende krav fra kunder vil det bli viktig med kontroll i alle ledd.

 

Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 håndterer hele verdikjeden og sørger for at din virksomhet får innsikt i alle operasjonelle prosesser.

Din bedrift får innsikt i forretningskritisk data som gjør det mulig å reagere raskt på endringer og ha riktig informasjon for et bedre beslutningsgrunnlag.

 

Axdata spesialiserer seg på ERP for energi- og kraftverk og har konsulenter med solid erfaring fra flere implementeringsprosjekter i bransjen. Vårt mål er optimalisering av hele verdikjeden for våre kunder. For å nå vårt mål fokuserer vi på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen.

 

Bransjeløsninger

Vi har utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset ERP for energi- og kraftverk, som for eksempel Axdata Installation som sporer varer helt ned på individnivå, Axdata Employee Services som sørger for datafangst fra medarbeidere på timer og reiseregninger samt Axdata Experian Integration.

 

Last ned:

Axdata er sertifisert Gold ERP partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Microsoft Gold Partner - Enterprise resource planning

Få mer innsikt i ERP for energi- og kraftverk

Bruk påmeldings formularet på høyre siden og meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta mer informasjon om ERP for energi- og kraftverk, samt nyttige råd rundt risikohåndtering og investeringer i ERP fra våre eksperter.

 


 

Kontakt oss for å lære mer om erfaringene til vår kunde Bodø Energi rundt valg av ERP-system og samarbeidspartner.

energiicon