ERP for engineering

ERP for engineering

Få oversikt med ERP for engineering og ha kontroll på karakteristikker ved dine varer. ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 håndterer all informasjon om produktet helt fra det er godkjent hos engineering, slik at både salg, innkjøp, lager, produksjon og service blir ivaretatt.

Ivareta informasjon fra engineering

Mangelfull informasjon om produkter fra engineering kan skape problemer og føre til ekstra arbeid og kostnader. For å overkomme potensielle problemer er det essensielt med riktig informasjonshåndtering fra produktets utvikling hos engineering og til service i etterkant av leveranse.

Axdata spesialiserer seg på ERP for engineering

og har konsulenter med erfaring fra flere

implementeringsprosjekter for engineeringsbedrifter.

 

Vårt mål er optimalisering av hele verdikjeden for våre kunder. For å nå vårt mål har vi fokus på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen.


Enten du kjøper inn ferdige varer og komponenter for videresalg eller produserer egen produkter selv, er det en rekke karakteristikker på en ferdigvare vi ønsker å ha kontroll på for senere bruk i verdikjeden.

Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 håndterer blant annet revisjoner av varer

og alle tilhørende dokumenter, og gir engineeringsbedrifter nyttig funksjonalitet.

 

  • Teknisk informasjon om varen med CAD integrasjon
  • Detaljert informasjon om kostpriser og salgspriser
  • Forsyningsoversikt
  • Dokumentasjon av miljøskadelige stoffer – Green Passport
  • Fabrikanter av varen
  • Abonnement til varen
  • Garantiordninger på varen
  • Individhåndtering
  • TAG-nummerering

 

 

Bransjeløsninger

Axdata har utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset ERP for engineering, som vår løsning Axdata Engineering gir deg vareinformasjon på detaljnivå, slik at du kan ta velinformerte beslutninger og levere korrekt produkt til korrekt tid.

 

I tillegg har vi for eksempel løsningene Axdata Installation som gir muligheten til å spore varer ned på individnivå, Axdata Advanced Project for håndtering av livssyklusen til et prosjekt, helt fra et tidlig tilbudsstadium før du har et prosjekt til prosjektets livssyklus er ferdig og Axdata Employee Services som sikrer datafangst fra medarbeidere på timer og reiseregninger.

 

Last ned:

Axdata er sertifisert Gold ERP partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Microsoft Gold Partner - Enterprise resource planning

Få mer innsikt i ERP for engineering

Bruk skjemaet til høyre og meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon, tips og råd fra våre eksperter.

 


 

Les mer om erfaringene til vår kunde Norsk Titanium ved valg av nytt forretningssystem.

erp for engineering