ERP for produksjon

ERP for produksjon

Enten din virksomhet produserer deler til et ferdig produkt eller produserer det ferdige produktet selv, er det ofte snakk om komplekse og unike prosesser. For å ha oversikt og kontroll er det viktig å ha et forretningssystem som kan håndtere endringer og støtte alle ledd i produksjonsprosessen, og det er like viktig med en ERP-leverandør og partner som forstår din bransje.

Få oversikt med ERP for produksjon

Mangelfull informasjon i produksjonsprosessen kan føre til økte kostnader og bli dyrt for enhver virksomhet. Det handler om risikohåndtering ved å være forberedt på endringene som kommer og få oversikt over alle prosesser. Har du et ERP-system som håndterer dine bedriftsprosesser er du langt på vei.

 

Med Axdata som partner får du en støttespiller som sørger for at brukere av ERP-systemet får hjelpen de trenger og som bidrar ved å finne de beste forretningsløsningene for din bedrift når det er behov for endringer.

 

Vi spesialiserer oss på ERP for produksjonsbedrifter og har konsulenter som selv har erfaring fra ulike produksjonsvirksomheter. Vårt mål er optimalisering av hele verdikjeden for våre kunder. For å nå vårt mål har vi fokus på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen og etter å ha oppfylt programkriterier og vist forretningsresultater, bransjekunnskap og faglig kompetanse har Axdata blitt valgt ut til delta i Microsoft Dynamics Industry Partner Program for Produksjon.

ERP for produksjon - Microsoft Dynamics Manufactoring Partner

 

Axdata implementerer forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 som håndterer alle typer produksjon, både ordrestyrt produksjon, serieproduksjon, prosessproduksjon og kanban produksjon. Hovedplan i Microsoft Dynamics 365 er et nyttig verktøy som blant annet gir god kontroll på ressurser og råvarer, og hvilken del av produksjonen som har behov for justeringer.

 

Axdata har utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset produksjonsbedrifter i ulike bransjer, som for eksempel Axdata Engineering som gir vareinformasjon på detaljnivå, slik at du kan ta velinformerte beslutninger og levere korrekt produkt til korrekt tid, Axdata Marine & Offshore med oversikt over alle fartøy din bedrift leverer varer og tjenester til samt dokument håndtering og i tillegg har Axdata utviklet Employee Services som strukturert fanger data fra medarbeidere på timer og reiseregning.

 

Last ned:

Axdata er sertifisert Gold ERP partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Microsoft Gold Partner - Enterprise resource planning

Få innsikt i ERP for produksjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta mer informasjon om ERP for produksjonsbedrifter og nyttige råd fra våre eksperter rundt risikohåndtering og investeringer i ERP.

 


 

Les om erfaringene til vår kunde Norsafes som produserer maritime livredningssystemer for handelsskip og offshore markedet.

maritimeicon