Horizontal color image of businesswoman - unrecognizable person - working with digital tablet in large futuristic factory. Woman standing on top of a balcony, holding touchpad and checking inventory of a manufacturing company on touchscreen tablet. Focus on futuristic machines in background, businesswoman's hands holding black tablet defocused.

Produksjon

Enten din virksomhet produserer deler til et produkt eller står for produksjonen av det ferdige produktet selv, vet vi det er snakk om komplekse og unike prosesser. For å ha oversikt og kontroll er det viktig at du har et forretningssystem som håndterer endringer og støtte alle ledd i produksjonsprosessen. Like viktig er det med en leverandør og partner som forstår din bransje.

Få oversikt med ERP og forretningsløsning for produksjon

Det handler om risikohåndtering ved å være forberedt på endringene som kommer og få oversikt over alle prosesser. Da er det også viktig at du velge en partner som forstår dine prosesser, sørger for at de ansatte bruker systemet riktig og som kontinuerlig bidrar til å finne de beste løsningene når det er behov for endringer. Axdata er slik partner.

Mangelfull informasjon i produksjonsprosessen kan føre til økte kostnader og ineffektivitet. Har du et forretningssystem som håndterer dine bedriftsprosesser er du langt på vei.

 

Skal du kunne ta best mulig beslutninger trenger du et forretningssystem som gir relevant og riktig informasjon til rett tid. For at Axdata skal kunne levere dette har vi spesialiserer oss på forretningssystem med bransjeløsninger for produksjonsbedrifter og har konsulenter med erfaring fra ulike produksjonsvirksomheter. Vårt mål er optimalisering av hele verdikjeden for våre kunder. For å nå dette målet har vi fokus på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen.

 

Etter å ha oppfylt programkriterier og vist forretningsresultater, bransjekunnskap og faglig kompetanse har Axdata blitt valgt ut til delta i Microsoft Dynamics Industry Partner Program for Produksjon

 

Da er du garantert en partner som er kvalifisert for å motta spesielle insentiver fra Microsoft som vi kan videreføre til deg som vår kunde i produksjonsbransjen. Dette betyr at du får en trygghet for høyt kvalifiserte og relevante konsulenter, som kan bidra til å foredle videreutvikle og skape forretningsprosesser som gir et konkurransefortrinn med den beste teknologien på markedet.

ERP for produksjon - Microsoft Dynamics Manufactoring Partner

Med implementeringen av Microsoft Dynamics 365 sammen med våre bransjeløsninger får du et forretningssystem som håndterer alle typer produksjon, både ordrestyrt produksjon, serieproduksjon, prosessproduksjon og kanban produksjon. Hovedplan i Microsoft Dynamics 365 er et nyttig verktøy som blant annet gir god kontroll på ressurser og råvarer, og hvilken del av produksjonen som har behov for justeringer.

 

Les om erfaringene til vår kunde Norsafe som produserer maritime livredningssystemer for handelsskip og offshore markedet. 

Skybasert forretningsløsning

Vi vet at mange ofte ser seg hindret til å anskaffe eller oppgradere forretningssystem grunnet høye investeringskostnader og tunge implementeringsprosesser. Skybaserte forretningsløsninger har forandret perspektivet på forretningsdrift og kostnader forbundet med investering i nytt forretningssystem. Drift av forretningssystem på en skyplattform åpner for en skalerbar løsning hvor du kun betaler for kapasiteten som faktisk benyttes, lavere investeringskostnad og en kortere implementeringsprosess.
Les mer.

 

Bransjeløsninger for produksjon

For at du skal få et forretningssystem som tilfredsstiller behovene for bransjerelatert data har Axdata har utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset produksjonsbedrifter i ulike bransjer, som for eksempel Axdata Engineering. Bransjeløsningen gir vareinformasjon på detaljnivå, slik at du kan ta velinformerte beslutninger og levere korrekt produkt til korrekt tid. Axdata Marine & Offshore er en annen bransjeløsning som blant annet gir oversikt over alle fartøy din bedrift leverer varer og tjenester til samt dokumenthåndtering. I tillegg har Axdata utviklet Employee Services, som strukturert fanger data fra medarbeidere på timer og reiseregning.

 

Last ned:

 

Axdata er sertifisert Gold ERP partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Microsoft Gold Partner - Enterprise resource planning

Prosjektmetodikk

 

Med Axdata får du en spesialist på forretningssystem for produksjon med konsulenter som har solid erfaring fra flere implementeringsprosjekter i bransjen. Vårt mål er optimalisering av hele verdikjeden for våre kunder. For å nå vårt mål fokuserer vi på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen.

 

For at du som kunde skal å få en implementeringsprosess som er smidig, mins mulig tidkrevende og som sikrer kvaliteten i hele prosjektet, benytter vi en prosjektmetodikk som heter «Conference Room Piloting«.

Conference Room Piloting er en prosjektmetodikk som er prosessorientert og «rett på målet».

 

Fra første workshop starter vi effektivt med å arbeide i standardløsningen sammen og utgangspunktet for workshopene er et ferdig basisoppsett for produksjonsbedrifter som Axdata har med inn i prosjektet. Dette gjør at prosjektteamet kommer raskt i gang og har et utgangspunkt å jobbe ut fra, i stedet for å starte med helt blanke ark.

 

I workshopene jobber vi sammen med fokus på de enkelte prosessområdene, der vi konfigurerer løsningen, bygger inn testdata og prosesstester forretningsprosessene i fellesskap. Dette gjør vi iterativt per prosess frem til den enkelte prosess er ferdig satt opp, testet og akseptert. Via denne prosessen vil superbrukere og prosjektteamet få en god kompetanseheving, som gjør at behovet for kurs og opplæring før driftsettelse reduseres. Dette er en metodikk som er velprøvd og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder for vår måte å gjennomføre prosjekter.

 

 

Customer Care

 

Når du har blitt kunde av Axdata er du det viktigste vi har og vi ønsker å ta best mulig vare på de investeringene dere gjør sammen med oss. Derfor har vi et eget Customer Care team som gjennom Customer Care programmet sørger for at du får tett oppfølging og at løsningen fungerer optimalt. Dette programmet kan tilpasses etter ditt behov noe du kan lese mer om her.

 

Få innsikt i ERP og forretningssytemer for produksjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta mer informasjon om ERP for produksjonsbedrifter og nyttige råd fra våre eksperter rundt risikohåndtering og investeringer i ERP.

 


 

maritimeicon