ERP-prosjektorientertindustri-NY2

ERP for prosjektorientert industri

Leverer din virksomhet produkter og tjenester via prosjekter, eller har behov for kontroll på utviklingskostnader ved nye produkter? Da er det viktig å ha en forretningsløsning som håndterer både vareflyt og prosjektregnskap. Axdata bistår din virksomhet med valg av riktig forretningsløsning for din bransje.

Kontroll på ressurser og prosjektregnskap

Dersom en virksomhet mister kontroll over kostnadsforløp eller ressursplanlegging er det lett å overskride en deadline. Dette kan bli en dyr affære. Det er derfor viktig med en forretningsløsning som gir deg kontroll over ressurser, vareflyt og prosjektregnskap.

 

Axdata spesialiserer seg på ERP for prosjektorientert industri og har konsulenter som selv har erfaring fra bransjen.

Vårt mål er optimalisering av hele

verdikjeden for våre kunder og minimering

av risiko forbundet med prosjekter.

 

For å nå vårt mål har vi fokus på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen.

Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 har en kraftfull prosjektmodul som håndterer både vareflyt og prosjektregnskap.

 

Løsningen håndterer blant annet Tid- og materiale prosjekt, Fastpris prosjekt, Investeringsprosjekt, Kostnadsprosjekt og Internprosjekt.

 

Prosjekter synliggjøres globalt i forretningssystemet, slik at virksomheter som leverer prosjekter via flere juridiske enheter kan jobbe etter samme plan – der også ressurser planlegges og reserveres på tvers av juridiske selskaper.

 

 

Bransjeløsninger

Axdata har utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset ERP for prosjektorientert industri. Vår tilleggsløsning Axdata Advanced Project gir utvidet funksjonalitet for håndtering av livssyklusen til et prosjekt, helt fra tidlig tilbudsstadier og til prosjektets livssyklus er ferdig.

 

I tillegg har vi løsninger som for eksempel Axdata Shipments som forenkler håndteringen av forsendelser av varer og inkluderer tilhørende fraktomkostninger, Axdata Employee Services som strukturert fanger opp data fra medarbeidere på timer og reiseregninger og Axdata Installation som gir mulighet til å spore alle varer, helt ned på individnivå, og leverer en nøyaktig og detaljert oversikt over varens lokasjon, installasjon og servicehistorikk.

 

Last ned:

 

Vi samarbeider også med AXtension og tilbyr gode løsninger for dokumentasjon i prosjekt (AXtension ECM) og fakturahåndtering (Axtensions IP). Les mer om løsningene.

 

Axdata er sertifisert Gold ERP partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

Microsoft Gold Partner - Enterprise resource planning

Få innsikt i ERP for prosjektorientert industri

Bruk påmeldingsskjemaet på høyre side og meld deg på vårt nyhetsbrev for å få nyttig informasjon, råd og tips fra våre ERP eksperter.

 


 

Les mer om erfaringene til vår kunde Loyds Industrier og hvordan de brukte ERP-systemet Microsoft Dynamics AX og vår bransjeløsning i Paxter-prosjektet.

ERP for prosjektorientert industri