Office 365

Office 365

Er Outlook, Word, Excel eller for eksempel Power Point en viktig del av din arbeidshverdag? Office 365 er et verktøy som mange ansatte bruker mye i hverdagen for å håndtere sine prosesser. Nå kan du jobbe enda raskere og få med de nyeste oppdateringene i sanntid til en lavere pris.

Hvor som helst, når som helst og på alle enheter

Office 365 er mer enn den velkjente Office-pakken. Office 365 lar deg og dine medarbeidere jobbe samtidig på samme dokument tilkoblet eller frakoblet, fra Windows- eller Mac-maskiner, nettbrett eller mobil, slik at du får jobbet gjort – uansett hvor du befinner deg. Så lenge du har internett kan du jobbe med oppdaterte dokumenter og filer på den plattformen du har tilgjengelig.

Opprett, rediger og del dokumenter og filer i sanntid med de nyeste oppdateringene og unngå at prosessene dine stopper opp.

Siden programmet er i skyen, slipper du å avbryte arbeidet på grunn av nødvendige programvareoppdateringer. Microsofts nyeste funksjoner og programvare oppdateres automatisk.

 

 

Samarbeid i sanntid

Øk kommunikasjonen mellom deg og dine medarbeidere med Office 365 sine kommunikasjonsverktøy. Office 365 tilbyr e-post, delte kalendere, direktemeldinger, nettkonferanser og tilgang til oppdaterte dokumenter som er lagret i skyen.

Vi tilbyr Office 365 og hjelper deg med oppsett tilpasset deg og dine behov, og gir deg support når du trenger det.

 

Det nyeste kommunikasjonsverktøyet Microsoft Teams, lar deg lage egne team, dele filer, se innhold og chattelog når som helst! Microsoft Teams åpner også for at du kan se teamchatter på Skype og invitere til møter. Du får umiddelbar tilgang til alt av innhold og verktøy i Office 365, hvor du direkte kan redigere dokumenter. Er SharePoint, OneNote eller Skype for Business en del av deres arbeidshverdag? Vi hjelper deg med innebygd tilgang i Microsoft Teams.

 

 

Et verktøy tilpasset deg

Office 365 tilpasses ditt behov. Vi hjelper deg slik at du får riktig funksjonalitet til riktig pris. Office 365 fås som månedsabonnement, hvor du kun betaler for lisens per bruker og bestemmer antall lisenser etter behov – Office 365 er til for å vokse med deg. Du trenger ikke bekymre deg for en tung administrasjonsprosess. Med Office 365 kommer du raskt i gang, og du kan selv administrere dine egne tjenester fra administrasjonssenteret. Dette er et svært fleksibelt og komplett verktøy som dekker et mangfold behov!

Les også om Dynamics 365 som utfyller Office 365 og sammen er et meget godt verktøy for forretningsprosesser.

Forretningssystemet som integrerer og utnytter data i Office

Visste du at Dynamics 365 opererer sømløst med Office 365 og kan utnytte allerede eksisterende data på en enkel måte? Oppnå tekniske og ikke minst økonomiske fordeler ved å integrere alle Microsoft produkter som virksomheten din allerede benytter i ett og samme forretningssystem. Les mer om det her!

 

Se hvordan du kan utnytte de applikasjonene du benytter dag med Microsoft Dynamics 365 ved å se denne korte filmsnutten på 1:19 minutter!