Videosesjoner fra Convergence EMEA

Convergence EMEA 2015 gikk av stabelen 30. november til 2. desember 2015. Det var en spennende uke med ny lærdom og høyt tempo, hvor over 5000 deltakere var tilstede for å dele erfaringer, hente inspirasjon og knytte nye kontakter. Gikk du glipp av Convergence kan se alle sesjonene online.

Digital transformasjon og ERP var helt klart hovedfokuset under Convergence 2015. Det ble blant annet lagt vekt på hvor viktig det er for bedrifter å tilpasse seg og vokse med endringene. Dagens marked forandres på flere måter, fra hvordan vi gjør forretning til hva kunder forventer av oss. For å være konkurransedyktig må vi tenke nytt gjennom å snu utfordringer til muligheter.

 

Et av høydepunktene i løpet av Convergence var ulike keynotes hvor flere bedrifter delte sine historier om hvordan de bruker teknologi til å holde følge med endringer og ha fokus på kunden. For Dynamics AX ble det i stor grad lagt vekt på utvikling gjennom en ny generasjon av ERP.

 

Få mer innsikt i digital transformasjon og ERP

Gikk du glipp av Convergence 2015 eller interessert i å se sesjonene for et innblikk i digital transformasjon og ERP? Da kan du se alle sesjonene via Convergence Video Library.