WorkPoint-NY3

WorkPoint

WorkPoint strukturer alle data via SharePoint og bygger bro til Office-pakken, blant annet for MS Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Med WorkPoint får du en bransjetilpasset standardløsning, som kan konfigureres, slik at det dekker din bedrifts behov for effektiv prosjektstyring.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sett sammen WorkPoint så løsningen passer deres behov

WorkPoint er en standardløsning som bygger på SharePoint, og som er testet i en rekke bransjer. Det er mulig å bygge opp WorkPoint slik at det er tilpasset din bedrifts behov. Enten din virksomhet har bruk for koordinasjon av forretningskritiske arbeidsprosesser, er saks- eller prosjektorientert.

 

Ved å integrere til Office er det nå mulig å koble epost, vedlagte filer, diverse dokumenter og kontakter i Outlook opp mot et spesifikt prosjekt.

 

Effektiv prosjektstyring integrert med Microsoft Dynamics AX

Som eneste norske partner samarbeider Axdata tett med WorkPoint og har utviklet en integrasjon mot Microsoft Dynamics AX slik at din bedrift kan ta i bruk Office365 med SharePoint som en naturlig del av deres bedriftsprosesser for effektiv prosjektstyring.

 

SharePoint kan være utfordrende å ta i bruk ettersom det blir levert som et tomt rammeverk. Dette krever solid kompetanse om verktøyet før man kan ta løsningen i bruk.

Med WorkPoint får din bedrift tilgang til flere standard moduler som helt fra begynnelsen av dekker omtrent 80 prosent av behovene for kvalitetssikring, kontaktstyring med dokument- og epost håndtering, samt håndtering av arbeidsflyt og prosesser.

 

Løsningen forenkler bruk av SharePoint hvor du unngår tidkrevende oppsett fra bunnen av og hvor Axdata kan hjelpe deg med å tilpasse de siste 20 prosentene til dine spesifikke behov.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

Lær mer om WorkPoint

Kontakt oss for å lære mer om løsningen og hvordan vi kan hjelpe deg i gang med effektiv prosjektstyring.

 

Last ned WorkPoint sin produktbrosjyre her.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»971″ img_size=»medium» onclick=»custom_link» img_link_target=»_blank» link=»http://web.axdata.no/axdatano-arzkv/pages/iumsloxeeaavbl84oluq.html»][/vc_column][/vc_row]