Prosjektledere med SPL-sertifisering

Prosjektledere med oppdatert kompetanse

I dagens samfunn preget av raske teknologiendringer, konkurransedyktig innovasjon og økt kompleksitet, er det også behov for å utfordre teknikker innen prosjektledelse. Vi styrker vår kompetanse gjennom å være tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi, ta sertifiseringer, kurs og generell kompetanseheving.

«Tradisjonell prosjektledelse gjør ikke lenger jobben. En moderne tilnærming er nødvendig»

 

– Dr. Aaron Shenhar

En god prosjektopplevelse

God prosjektledelse handler om rett kompetanse, struktur og bevisst valg av metodikk. For at du som kunde skal få et vellykket prosjekt, har vi fokus på at våre prosjektledere skal gjennomgå relevante sertifiseringer. Nå har våre prosjektledere sertifisert seg  som «Strategic Project Leaders» hos Holte Academy!

 

I form av kurs holdt av «The Diamond Leadership Institute – The SPLWIN Group» har våre prosjektledere lært tankesett og prosesser for å sikre at vi forstår hvilke verdier prosjektet skal skape, og, sammen med kunder, bidra til å tydeliggjøre og se til at verdiene blir skapt. SPL gir også bidrag til å avdekke hvilke egenskaper prosjektet har som bør påvirke prosjektorganisasjonen og hvilken strategi som velges for gjennomføring av prosjektet.

 

Hos Axdata kan dere være sikre på at dere vil møte kompetente og dyktige prosjektledere.

Hva kan du forvente av våre prosjektledere

  • En forretningsfokusert tankemåte og fokus på å bygge verdier og en god samarbeidskultur i alle prosjekter, med fokus på innovasjon.
  • Bedre forretningsresultater og konkurransesituasjon.
  • Bedre on-time og kostnadslevering.

Strategisk prosjektledelse – SPL

For å følge markedet, må metoder innen prosjektledelse også utvikle seg. Strategisk prosjektledelse, utviklet av Dr. Aaron Shenhar, er en innovativ og forskningsbasert metode for å definere, planlegge og gjennomføre prosjekter fra et forretningsmessig perspektiv. Dr. Shenhar var den første mottakeren av Project Management Institute forskningspris, mottatt IEEE Engineering Manager of the Year Award, og ble nylig nominert som PMI Fellow. SPL bygger på tradisjonell prosjektledelse og tilfører strategi, innovasjon og ledelse som viktige tilleggsdimensjoner.

Et mål med «Strategic Project Leaders» er å utvikle prosjektledere til ledere av forretningsdrift og innovasjon, som vet hvordan de skal inspirere og motivere sine teams, og hvordan de kan tilpasse sin stil til det enkelte prosjektet. Kurset har også som mål å hjelpe kunder med å velge de riktige prosjektene og fokusere på forretningsresultater og fordeler, og samtidig skape konkurransefortrinn, verdi og levere til rett tid. I hovedsak er SPL en proaktiv strategi i prosjektutførelse som involverer alle i prosjektet for å skape mer verdi.

SPL legger til tre nye komponenter i den tradisjonelle måten:

SPL hjelper deg med å forenkle prosjektet ved å velge de verktøyene som trengs for det spesifikke prosjektet.

Fokus på verdi og konkurranseevne
Adaptiv tilnærming til innovasjon og kontekst.
Prosjektledelse for å inspirere og motivere alle i prosjektet.

4 prinsipper ved SPL

SPL-metoden er drevet av fire prinsipper – BILT

 

Business – Fokus på næringsliv, verdiskapning og konkurransefortrinn.

Innovation – Realisere innovasjonen i prosjektet og tilpass prosjektet.

Leadership – Skape ledere med visjon og lagånd.

Team Power – Utfordre tankegangen for å skape mer verdi.

Les mer om Axdata

Flere og flere kunder har opplevd med hvilken kvalitet Axdata leverer forretningsløsninger, noe som har gitt en sterk vekst de siste årene og selskapet er i dag er å finne i flere ulike land. Med ca. 50 dyktige medarbeidere som hver dag jobber med stor lidenskap for ERP og forretningsløsninger, betjener vi kunder på tvers av landegrenser.

Våre kundehistorier

Les mer om våre fullførte prosjekter og fornøyde kunder her

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du ønsker å vite mer om Axdata og vår prosjektmetodikk