Produksjonsindustrien 2019: Trendrapport

Den fjerde revolusjonen

Siden starten av den første industrielle revolusjonen har produksjonsindustrien vært en viktig drivkraft som har presset industriell og samfunnsmessig utvikling fremover. I denne fjerde revolusjonen er maskiner utstyrt med smarte sensorer for å samle omfattende sanntidsdata; kunstig intelligens, som blant annet muliggjør produksjonseffektivitet og sømløs kvalitetssikring. Dagens moderne produksjon består av smarte produksjonsanlegg hvor teknolgiarbeidere, støttet av intelligente maskiner, er med på å skape fremtidens produkter.

Endringer i produksjonsindustrien

Siden starten av den første industrielle revolusjonen har produksjonsindustrien vært en viktig drivkraft som har presset industriell og samfunnsmessig utvikling fremover. I dag er vi midt i en ny industriell innovasjon, hvor en ny generasjon av sofistikerte teknologier omdanner produksjonen til en høyt forbundet, intelligent og enda mer produktiv industri.

 

Moderne produksjonsselskaper er ikke lenger bare produsenter, de benytter seg av teknologi til å drive banebrytende innovasjoner og mer intelligente prosesser.

6 trender som påvirker deg i produksjonsindustrien

I Microsoft sin e-bok kan du lese om utforskningen av seks fremvoksende trender innen produksjonsindustrien, som vi tror kan være nyttige for utviklingen videre med å effektivisere prosesser og øke hastigheten på forretningene.

 

I denne e-boken kan du blant annet lære mer om:

  1. IT og OT konvergerer
  2. Utviklingen av XaaS
  3. Intelligent produksjon
  4. Produksjonsteknologien utvikler seg
  5. Virksomheten tilpasser seg en utviklende arbeidsstyrke
  6. I en tid av usikkerhet

Trendrapport for produksjonsbransjen 2019
Klikk for å lese e-boken: 2019 Manufacturing Trends Report

Fokus på vekst

Ved å samle data fra hele forsyningskjeden kan du optimalisere driften, bedre forutse etterspørselen og administrere «inventory» gjennom automatisert bestilling og distribusjon.

Microsoft Dynamics 365 med tilhørende applikasjoner gjør det mulig for bedrifter å optimalisere forretningsprosessene. Dynamics for Finance and Operations gir bedrifter alle de verktøyene de trenger for å styrke bedriften til å ta smartere beslutninger, forandre prosesser og drive raskt vekst.

Trendrapport for produksjonsbransjen 2019

Les hele rapporten

Les mer og finn ut hvilke trender som vil prege produksjonsindustrien i nær fremtid
Rapport fra finansbransjen

2019 Finance Trends Report

Er du interessert i å lese om hvilke trender Microsoft mener er i ferd med å endre finansrollen?
Produksjon

Axdata er bransjeeksperter innen produksjon

Enten din virksomhet produserer deler til et produkt eller står for produksjonen av det ferdige produktet selv, vet vi det er snakk om komplekse og unike prosesser. For å ha oversikt og kontroll er det viktig at du har et forretningssystem som håndterer endringer og støtte alle ledd i produksjonsprosessen. Like viktig er det med en leverandør og partner som forstår din bransje.
Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.

Kontakt oss

Axdata har lang erfaring med forretningssystemer rettet mot produksjonsbransjen. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan bidra til å øke effektivitet, produktivitet og ytelse i produksjonen til din virksomhet.