Microsoft e-læring med ny plattform

Microsoft Learn

Microsoft og vi i Axdata er opptatt av at du skal kunne skaffe deg mest mulig kompetanse om bruken av løsningene, og kunne utnytte de best mulig. Vi oppfordrer derfor alle til å gå gjennom e-læring for alle sine løsninger. Microsoft Learn er en morsom, gratis og enkel måte å lære Microsoft-teknologi. Med den nye e-lærings plattformen Microsoft Learn introduseres en ny tilnærming til læring og samtidig flyttes læringsmaterialet ut fra CustomerSource. Den nye plattformen er en interaktiv, rask og morsom måte for kunder, partnere og Microsoft ansatte å lære Microsoft teknologi!

Kompetanseheving og praktisk læring

Ferdighetene som kreves for å fremme karrieren din, utvide ansvarsområdene og få flere morsomme arbeidsoppgaver er ikke lett å oppnå. Men med Microsoft Learn får du en mer fornuftig tilnærming til kompetanseheving, med praktisk læring som hjelper deg med å oppnå målene dine raskere.

Microsoft Learn plattformen gjør at du på en enkel måte kan mestre kjernekonsepter i den farten du selv ønsker og etter egen tidsplan. Du får tilgang til opplæringsmateriell med eksempler og kan testkjøre produkter uten kostnader for deg. Uansett om du har 15 minutter eller en time til disposisjon, kan du utvikle de praktiske ferdighetene dine gjennom interaktive, trinnvise opplæringer og til og med få rollebaserte sertifiseringer og prestasjonsbevis underveis.

Viktig å fullføre kurs i Customer Source

Som en del av prosessen med å modernisere og utvide tilgangen til Microsoft sine lærings- og opplæringsressurser blir den nåværende e-læringsplattformen pensjonert 5. april 2019.

Prøver du å starte eller fullføre et kurs i CustomerSource etter 5. april vil du ikke få tilgang til kurset og du vil ikke få muligheten til å fullføre kurset eller få kursbeviset. Det er derfor viktig at du går inn på dashboard CustomerSource for å se om det finnes kurs du har startet og ønsker å fullføre.

For å få registrert kurset som gjennomført må du fullføre kursene som er merket som «pågår» innen denne datoen. Har du fullført kurs, men ikke lastet ned kursbevis må du gjøre dette innen samme dato.

Dynamics 365 og Power Platform opplærings programmene er tilgjengelig på Microsoft Learn

Microsoft Learn kombinerer korte trinnvise opplæringsprogrammer, nettbaserte interaktive koding / skripte miljøer og oppgavebaserte oppgaver for å gi deg som ønsker å lære Microsoft teknologi, en interaktiv måte til å hjelpe deg med å fremme dine tekniske ferdigheter.

Business Applications katalogen på Microsoft Learn vil hele tiden fortsette å vokse og utvikle seg i takt med behovene. Besøk Microsoft Learn for mer informasjon. Kurs på eldre Dynamics produkter som fortsatt er relevante vil bli tilgjengelig for nedlastning på bloggen «Dynamics 365 Downloadable E-learning Courses for Customers» på Dynamics 365 Community.

Kursinnholdet som er tilgjengelig på Dynamics Learning Portal (DLP) er det samme som vil bli publisert på bloggen «Dynamics 365 Downloadable e-learning Courses for Customers». De kursene som ikke blir fjernet blir tilgjengelig på Dynamics Community uten at man trenger autentifikasjon.

Hvorfor gjør Microsoft dette?

Nettstedene blir konsolidert for å gi en bedre opplevelse med raskere tilgang til relevante kurs, lister med relevante kurs, nedlastbart innhold som kan tilpasses brukeren og mer. Microsoft sier at deres misjon er å tilby alle utviklere, arkitekter, konsulenter og IT-administratorer, uavhengig av bakgrunn og i alle typer organisasjoner, muligheten til å oppnå mere. Det å holde tritt med de raske endringene i bransjen kan være en utfordring for selv den mest aktive. Derfor har Microsoft Learn blitt laget slik at du får et sted hvor du med veiledning kan lære, i ditt eget tempo, om alle plattformene, produktene og løsningene til Microsoft. I Microsoft Learn finner du opplærings materiell som hjelper deg til å bli sertifisert om du er utvikler, administrator eller løsningsarkitekt.

Dette er et supplement til docs.microsoft.com som inneholder teknisk dokumentasjon for alle produkter og løsninger Microsoft tilbyr, fra HoloLens til Dynamics. Denne dokumentasjonen gir deg dyp teknisk informasjon rundt spesifikke emner, men for å mestre denne innsikten trengs det en bredere oversikt om hvordan de ulike emnene henger sammen for å danne seg et helhetlig bilde.

  • Alt innhold i Microsoft Learn er organisert med en læringsbane, noe som gir deg en strukturert ende-til-ende oversikt for hvert emne og sikrer at du bygger omfattende ferdigheter om temaet.
  • Læringsbanene består av trinnvise opplæringsprogrammer med interaktive miljøer som også gir gratis tilgang til Azure-ressurser.
  • Når du bruker Microsoft Learn, kan du spore fremgang, kontrollere kunnskap og validere distribusjoner for å tjene poeng slik at du kommer på høyere nivåer basert på prestasjoner og troféer.

Læring i fremtiden

Dette er bare starten. Microsoft vil kontinuerlig fortsette å optimalisere Microsoft Learn for å hjelpe kundene våre med å bygge opp de praktiske ferdighetene sine og lære om Microsoft teknologier i fremtiden. Dette er stedet å starte nye opplæringer, nye læreprogrammer og veiledninger for alle tjenestene inkludert Azure, Dynamics 365, PowerBI og Microsoft 365.

Skaff deg mest mulig kompetanse om bruken av løsningene

Ta en modul eller et læreprogram som er skreddersydd for dagens utviklere og IT-eksperter, og utformet for å forberede deg til anerkjente Microsoft-sertifiseringer.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne dersom det er noe du lurer på vedrørende Microsoft Learn eller CustomerSource.