Power Platform: Nyheter i lanseringsbølge 2 for 2019

Få med deg det siste i Power Platform

For Power Platform og Dynamics 365 kommer det to store lanseringer per år – i oktober og april. Utgivelsesplanen for lanseringsbølge 2 for 2019 beskriver alle de nye funksjonene i Microsoft Power Platform som lanseres fra oktober 2019 til mars 2020. Dette gjelder endringer i alle produktene som inngår i Microsoft Power Platform, som i dag er PowerApps, Microsoft Flow og Power BI.

Nye funksjoner i Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform gjør det mulig for deg å analysere og handle basert på automatisert data og samtidig bidra til digital transformasjon i virksomheten. For at Power Platform skal kunne gjøre dette mest mulig effektivt og med mest mulig kvalitet utvikler Microsoft hele tiden løsningen. En av de største nyhetene i lanseringsbølge 2 er AI Builder sitt inntog i Power Platform. AI Builder gjør det mulig å enkelt automatisere prosesser og forutsi resultater, noe som bidrar til mer effektiv forretningsdrift.

AI Builder er direkte integrert i PowerApps og Microsoft Flow, og er en nøkkelferdig løsning som bygger på Microsoft AI gjennom en pek-og–klikk-opplevelse. Dette resulterer i at du nå kan bygge AI uten kunnskaper om programmering eller datavitenskap. AI Builder er et viktig steg for sikre at din bedrift, uavhengig av størrelse, kan akselerere den digitale transformasjonsreisen.

Les Lanseringsbølge 2 for Power Platform 2019 fra Microsoft, for å få oversikt over hva som vil bli rullet ut mellom oktober 2019 og mars 2010.

Forbedringer i PowerApps

PowerApps gjør det ukomplisert å vedlikeholde og administrere apper over hele organisasjonen. I lanseringsbølge 2 lanseres det en rekke funksjoner som er med på å forenkle eksisterende konsepter. Dette forbedrer utvikler- og sluttbrukerproduktiviteten i PowerApps– og Dynamics 365-appene da de er bygget på et enhetlig grensesnitt.

De nye funksjonene som kommer i lanseringsbølge 2 bidrar til raskere, mer pålitelige og stabile apper og enhetlig grensesnitt for alle. Det blir for eksempel nå lettere å bygge egendefinerte komponenter, lage PowerApps portaler som kan utvides til brukere utenfor organisasjonen og utnytte testrammeverk som gjør at problemer kan løses tidlig i prosessen.

 

Smartere og smidigere opplevelser i Microsoft Flow

Microsoft Flow sikrer økt prosessautomatisering og arbeidsflyt i arbeidsdagen og for din bedrift. Nytt i Microsoft Flow for lanseringsbølge 2 er smartere og smidigere opplevelser på tre fokusområder.

Flow-utviklere får tilgang til smartere og kraftigere verktøy, spesielt gjennom de nye funksjonene i AI Builder. For eksempel tekstklassifiseringsmodellen, objektgjenkjenningsmodellen og bruk av den binære klassifiseringsmodellen for å bygge prediksjonsmodeller. Sluttbrukere får tilgang til fremragende forretningsprosessfunksjoner, som omfatter mulighet for å utføre grunnleggende scenarioer med forretningsprosessene frakoblet. Det lanseres også omfattende verktøy for administratorer som administrasjonssenteret i Power Platform. En mer pålitelig og samlet opplevelse for å håndtere lagringskapasitet, miljøer og distribusjoner.

 

Økt innsikt med Power BI

Skap en datakultur i din bedrift som baserer seg på fakta og ikke meninger. Power BI tilrettelegger for dette ved å forenkle måten bedrifter får innsikt fra transaksjons- og observasjonsdata.

Microsoft fortsetter mot sin visjon om at alle kunder skal ha muligheten til å standardisere på én enkelt plattform for selvbetjent analyse og BI for bedrifter. Den kommende versjonen av Power BI fokuserer på fire nøkkelområder som gir grobunn for en faktabasert datakultur: intuitive opplevelser, en samlet BI-plattform, analyse av Big Data og omfattende kunstig intelligens.

 

Spar tid med Common Data Model

Common Data Model blir mer omfattende og intelligent med innebygd tilkobling til Power Platform og med data på tvers av forretningssystemer. Med forbedret dataintegrering vil organisasjonen spare seg for tidkrevende arbeid med å klargjøre og samle data for analyse. Common Data Model forener data på tvers av datasiloer, apper og distribusjon, og gjør det mulig for forretnings- og analyseapper og samhandle på flere områder i virksomheten.

Nytt og planlagt for Common Data Model og dataintegrering i lanseringsbølge 2 er blant annet bedre flyt i Power Platformen, styrket økosystem for tilkoblingsplattformer og nye Power Query funksjoner som inkluderer AI og Machine Learning. Med disse nyutgivelsene vil sluttbrukeren få tilgang til forbedret og intelligent dataintegrering som bidrar til å tilgjengeliggjøre data.

Les plan for lanseringsbølge 2 for 2019

Få med deg de nyeste oppdateringene i Power Platform ved å lese Lanseringsbølge 2 for 2019 fra Microsoft.

Opplev interaktiv analyse med Power BI

Power BI er et analyseverktøy for et sterkere beslutningsgrunnlag. Hold deg oppdatert på dine data i sanntid – hvor som helst, når som helst og fra elle dine enheter!

Om Axdata

Flere og flere kunder har opplevd med hvilken kvalitet Axdata leverer forretningsløsninger, noe som har gitt en sterk vekst de siste årene og selskapet er i dag er å finne i flere ulike land. Med ca. 50 dyktige medarbeidere som hver dag jobber med stor lidenskap for ERP og forretningsløsninger, betjener vi kunder på tvers av landegrenser og gir alt for å skape økt verdi for våre kunder – hver dag.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om Power Platform, så kontakt oss her.