Dynamics 365 og Office 365

Forretningssystemet som integrerer og utnytter data i Office

Har Office-pakken og Outlook allerede blitt en del av din arbeidshverdag? Visste du at Dynamics 365 opererer sømløst med Office 365 og kan utnytte allerede eksisterende data på en enkel måte? Oppnå fordeler med et system som er ferdig integrert med verktøyene din bedrift allerede benytter, og jobb i et kjent brukergrensesnitt som krever minimalt med opplæring.

Komplett forretningsløsning utviklet for fremtiden

Det finnes et forretningssystem som integrerer og utnytter data som ligger i Office. Dynamics 365 kombinerer CRM med ERP, og omfatter nye applikasjoner tett integrert med alle andre Microsoft produkter som virksomheten allerede benytter. Dette gir deg tekniske og ikke minst økonomiske fordeler.

Etter suksessen med kontorstøtteapplikasjonene i Office 365, kom forretningsstøtteapplikasjonen Dynamics 365 etter. Med Dynamics 365 leverer Microsoft en komplett skybasert forretningsløsning for næringslivet og fremtiden.

 

Den komplette forretningsløsningen gir deg en løsning for alle avdelinger i virksomheten, og oppgraderes i takt med teknologiens muligheter.

 

I tillegg til Office produktene, samler Dynamics 365 en rekke av Microsoft sine IT-plattformer, og du får blant annet Microsoft CRM og Microsoft Power BI samlet i ett produkt sammen med ERP-plattformen. Det åpner muligheten for å skape større sammenheng i bedriftens interne prosesser, noe som igjen gir høyere effektivitet og større fleksibilitet i bedriftens IT-infrastruktur.

Dynamics 365 gir deg en sikker og konkurransedyktig IT-platform som åpner for utvikling på den aller nyeste teknologien.

Utnytt eksisterende data i et kjent brukergrensesnitt

Er Outlook, Excel, PowerPoint, Word, eller noen av de andre kontorapplikasjonene i Office en viktig del av din arbeidshverdag?

 

Microsoft Dynamics 365 lar deg utnytte eksisterende informasjon og data i Office 365 i et kjent brukergrensesnitt som er integrert med verktøy din bedrift allerede benytter, og som krever minimalt med opplæring.

 

Vi vet at deres bedrift sin produktivitet avhenger av at de ansatte kan jobbe sammen på en felles plattform. Kombinasjonen av Office 365 og Dynamics 365 lar deg oppnå fordeler som økt kontroll, fleksibilitet og sammenheng.

 

E-post verktøyet i Office, Outlook, er tilgjengelig for over 500 millioner Office-brukere, og er for mange en viktig del av arbeidshverdagen. Microsoft Dynamics 365 for Outlook kan synkronisere e-postmeldinger, kontakter, oppgaver og avtaler seg imellom, slik at du enkelt kan hente ut data fra ditt forretningssystem til Outlook og vice versa.

I videoen under får du et innblikk i hvordan du kan utnytte Microsoft Dynamics 365-data i Outlook.

 

 

Dette er bare et eksempel på hvordan du kan effektivisere og systematisere din arbeidshverdag ved å integrere verktøyene i Office til ditt forretningssystem. Grip muligheten til å flytte og samle alle systemer og funksjoner ut i skyen med  Dynamics 365 og oppnå en rekke fordeler og kostnadsbesparelser.

Funksjonalitet som støtter din virksomhet

Det er ikke nødvendig å betale for funksjonalitet som ikke er fordelaktig for din forretningsdrift. Velg og legg til de produktivitet- og styringsressursene som er nødvendig for de prosess- og forretningsområdene du har behov for, og betal kun for den tilgangen dine medarbeidere trenger. La forretningssystemet være med på å styrke betydningsfulle roller og prosesser i din virksomhet, uten betale enorme summer.

Du får en løsning som er optimalisert for din virksomhet, samtidig som du betaler mindre.

 

Sett enkelt opp egne workflows (sekvenser av aktiviteter) for å støtte opp ulike prosesser i din virksomhet, som for eksempel å muliggjøre tidsriktig oppfølging av salgsmuligheter eller for å motta påminnelser om transaksjoner og prosjekter.

Dynamics 365 befinner seg i skyen, og er alltid oppdatert. Det betyr at du kan ta farvel med dyre oppgraderingsprosjekter og tid og kostnader knyttet til nyere versjoner.

Komplekst trenger ikke bety komplisert

Virksomheter trenger komplekse IT-systemer for sine forretningsprosesser, men det trenger ikke nødvendigvis bety at det systemet trenger å være komplisert. Microsoft Dynamics 365 er en enkel, effektiv og brukervennlig plattform som hjelper bedrifter til vekst. Investering i Microsoft sin skyteknologi gir deg blant annet:

 

  • En samlet oversikt over organisasjonen
  • Bransjespesifikk funksjonalitet
  • Økonomistyring
  • Business Intelligence og rapportering
  • Støtte til salg og markedsføring
  • Innkjøp
  • Prosjekt- og personalstyring
  • En skalerbar løsning

 

.. og mye mer! Få en effektiv, kraftig og brukervennlig forretningsdrift i ett og samme system.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan du kan utnytte data fra Office 365 i Dynamics 365