DynUG brukerkonferanse 25.-26. november 2019

Det nærmer seg tid for den årlige DynUG konferansen, en viktig konferanse for alle Dynamics brukere. DynUG brukerkonferanse går av stabelen hos Microsoft i Bjørvika i Oslo. Her blir det gjort klart for to innholdsrike dager, hvor bransjeeksperter og brukere deler sin kunnskap og erfaring med ERP og Dynamics 365 plattformen.

DynUG brukerkonferanse

DynUG brukerkonferanse blir arrangert av Common Norge og Dynamics User Group (DynUG). Styreleder i Common Norge, Henry Karlsen, beskriver DynUG som et viktig møtepunkt for alle som jobber med Dynamics. DynUG har som mål å bringe sammen leverandører, brukere og partnere. Slik kan erfaringer og ideer kan deles, og bidra til at Dynamics brukere blir bedre rustet for fremtiden og enklere kan ta i bruk ny teknologi.

 

 

DynUG

Landets fremste innen ERP

Høyskolelektor ved BI, Bo Hjort Christensen, er som vanlig på plass under årets DynUG konferanse. Christensen er landets fremste innen ERP, og vil dele sine tanker om strategiske endringer fra Microsoft og hva slags konsekvenser dette får for kunder fremover.

Christensen vil sette i gang årets brukerkonferanse med et 360-graders perspektiv på ERP Norge, og hvordan Microsoft og kunder må tilpasse seg gjennom utviklingen av skyløsninger.

Bo Hjort Christensen
Foto: dynug.no

Lær av de beste i bransjen

Årets program følger opp standarden fra foregående år, og er fylt med lærerikt innhold for alle som bruker eller vurderer å bruke Dynamics 365 plattformen.

Gjennom disse to dagene vil det kjøres egne spor for Power Platform, Finance and Operations og Business Central. Landets fremste foredragsholdere innen sine felt, vil dele sin kunnskap og ta dypere dykk inn i miljøarkitekturen til de ulike løsningene. Her kan du lære hvordan du kombinerer Dynamics, Azure og Office med Microsoft Power Platform, og få tilgang til en verktøykasse som tar din virksomhet til nye høyder.

Få innsikt i den nyeste utviklingen av Finance and Operations

Tommy Skaue, en av landets fremste løsningsarkitekter, skal gå gjennom håndtering av applikasjonslivssyklus og neste generasjon miljøarkitektur i Finance and Operations.

Gjennom to foredrag skal han fortelle hvordan utviklingen av Finance and Operations vil påvirke kunder og partnere. Det vil også bli presentert nyheter i applikasjonen, og vist praktiske eksempler på hvordan dette endrer hvordan partnere og brukere arbeider med løsningen.

Tommy Skaue

Nytt i år er et eget Power Platform spor

Power Plattform har hatt en stor vekst av Dynamics brukere, og det er derfor lagt opp til eget spor for plattformen under DynUG konferansen. Her vil du få bedre innsikt i hva Power Platform er, og muligheten til å delta på egne sesjoner for de ulike analyseverktøyene i plattformen. Sesjonene vil gi et dypere blikk inn i hvordan du kan bruke Power BI, PowerApps og Microsoft Flow til å forbedre produktivitet.

Gjennom fem foredrag skal erfarne foredragsholdere, som Hans Kristiansen og Fredrik Sætre, gå gjennom plattformen i sin fulle bredde. For alle som vurderer å ta i bruk Power Plattform sitt potensiale, er dette noe man bør få med seg.

Hans Kristiansen holder foredrag under DynUG konferansen i år

Fredrik Sætre snakker om Power Platform under årets konferanse

Hør om erfaringene til andre kunder

I tillegg til innlegg fra bransjeeksperter, kommer det også en rekke kunder for å fortelle om sine erfaringer med Microsoft Dynamics plattformen. NOKAS, Rekvisitt og Oluf Lorentzen står alle på programmet, i tillegg til Axdata sin kunde HTS (Hans Torgersen & Sønn). Disse skal dele hvordan de tilnærmet seg prosessen mot en suksessfull implementering av skyløsninger, og fortelle om erfaringer de har gjort seg etter at løsningen har vært i drift over tid.

To dager fylt med nettverks- og kunnskapsbygging

DynUG brukerkonferanse er et nyttig forum for eksisterende og nye brukere av Dynamics plattformen. Gjennom spennende foredrag, paneldebatt og nettverksbygging vil deltakere få verdifull innsikt i implementeringen og bruken av Microsoft sine skyløsninger.
Konferansen arrangeres i Microsoft Norge sine nye lokaler i Bjørvika, og begynner klokken 09:00 begge dager. Meld deg på i dag og opplev to dager fylt med givende faglig innhold og inspirerende historier fra bransjen.

Kontakt oss

Axdata har lang og bred erfaring med Dynamics plattformen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål rundt Dynamics 365.