Nå kan du trygt lagre dataene dine i skyen – i Norge

Microsoft Azure i Norge

Etter at Microsoft nylig åpnet sine to skybaserte datasenter i Oslo og Stavanger området er Azure nå tilgjengelig fra Norge. Ifølge Microsoft er de den første globale skytilbyderen som tilbyr enteprise tjenester i landet. Noe som betyr at skalerbare, lett tilgjengelig og pålitelige skytjenester er tilgjengelig i Norge for norske selskap og organisasjoner, og selskap som Posten, DNB og Lånekassen har allerede tatt i bruk de nye datasentrene.

Axdata bruker Azure

For Axdata betyr dette at vi kan levere Microsoft skytjenester som Dynamics 365 samt andre tjenester som Azure som Infrastructure As A Service (IaaS) og Platform As A Service (PaaS) med sikker lagring av data i datasenter i Norge, som for noen er ett lovkrav.

Microsoft Azure i Norge vil være tilgjengelig for alle våre norske kunder og bidra til økt konkurransedyktighet, produktivitet og sikkerhet. I løpet av det kommende året vil datasentre ekspandere med å tilby blant annet Office 365 og Microsoft Power Platform – på denne måten blir både verdens ledende produktivitetsløsninger og neste generasjons forretningsprogrammer og -verktøy tilgjengelig for våre kunder i Microsoft-skyen.

Våre kunder tar del i utviklingen

For våre kunder betyr Microsoft sin investering i lokal infrastruktur at vi kan levere Microsoft sine skytjenester i Norge og støtte opp under kundenes bevegelse mot skyen uten å bryte selskapets krav til sikkerhet, compliance og datalagring. Du kan drive innovasjon kostnadseffektivt med en voksende samling av integrerte sky- og datatjenester, da Azure tilbyr analyser, virtuell maskin , database, mobilitet, media, nettverk, lagring, webprogram og andre produkter og tjenester. Målet med skytjenester lokalisert i Norge er å gjøre det enklere og mer effektivt å drive en virksomhet, enten det er et lite eller stort selskap.

 

Datasentrene en investering Microsoft gjør i Norge som skal bidra til vekst og å løfte Axdata sine norske kunder til neste nivå. Data er en ressurs som kan bidra til en enorm verdi hvis de lagres, behandles og analyseres på en sikker og intelligent måte. Disse datasenterregionene kombinerer lokal datalagring med global skalering, størrelse og sikkerhet.

 

«Ved å bygge nye datasenterregioner i Norge legger vi til rette for vekst, innovasjon og digital transformasjon av norske virksomheter – enten det er store bedrifter, offentlig sektor eller noen av de 200 000 små og mellomstore bedriftene som sammen skaper Norges fremtid.»

– Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge

 

For selskap med fokus på effektivisering og innovasjon er den nye teknologien du finner i datasenter ideelt. Den gir kontroll over ressursbruk og muligheten for gode opplevelser for de ansatte. Utnyttelse av egenskapene til Azure vil gjøre selskapet teknologidreven og innovativt samtidig som dere har en løsning som enkelt er skalerbar.

Axdata hjelper deg opp i skyen

Det er ingen tvil om at skyen er kommet for å bli, og med datasentre i Norge har det kommet enda en grunn til å velge Axdata og Azure løsningen. I Axdata har vi kompetansen du trenger for en sømløs og sikker overgang til skyen. Med Microsoft sertifiseringer på selskap- og konsulentnivå sikrer vi at din løsning blir ivaretatt på en optimal måte. I dagens marked må man gjøre seg klar for fremtiden og ha en enkelt skalerbar løsning for å kunne vokse raskt og nå langt. Vår brede kompetanse om skytjenester og løsninger, gjør det mulig for bedrifter å bevege seg fremover uten hindringer, med kontinuerlig utvikling og kontroll.

AXdata har Azure sertifsering på konsulent og selskapsnivå

Et partnerskap som skaper verdi

Vi har som mål å levere mer enn bare en tjeneste, men et partnerskap som støtter dere helt fra implementering og videre utover i bedriftens fremtidige reise. Når din bedrift skal opp i skyen er det viktig at du har en partner som Axdata som forstår deres forretningsprosesser. På den måten kan vi støtte opp under selskapets aktiviteter med løsninger og produkter som sørger for strømlinjede forretningsprosesser. Axdata lever for å skape verdi for våre kunder – hver dag! På denne måten ønsker vi å utvinne bedriftens sanne potensial.

Datasenter i Norge vil gjøre skytjenestene til Microsoft enda mer tilgjengelig for Norske bedrifter. Dette gir mulighet for sikker lagring av data i Norge, som i enkelte bransjer er ett lovkrav. Axdata kan hjelpe dere å utnytte Azure sitt inntog i Norge. Vi har lang erfaring, god kompetanse og leverer løsninger som passer virksomheten. Dette legger grunnlaget for systemer som vokser i takt med bedriften.

Skytjenester er for alle

ERP og forretningsløsninger basert i skyen har dramatisk forandret strukturen for forretningsdrift og kostnader forbundet med investeringer. Med forretningsløsningen i Azure og med de skytjenestene løsningen kan tilby, vil selskapet ha en rekke fordeler sammenlignet med den tradisjonelle server løsningen.

Kontakt oss for mer informasjon om Azure

Lurer du på hvordan ditt selskap kan utnytte at Azure er kommet til Norge? Kontakt oss i dag for mer informasjon om Azure og mulighetene for datalagring i skyen.
Aktuelt fra Axdata

Mer aktuelt fra Axdata

Les flere artikler og nyheter innen ERP og forretningsdrift. Axdata gir deg oversikt over det siste og gir deg råd og tips til hvordan du skal gå frem for optimal drift av din virksomhet. Vi deler vår kunnskap om forretningsprosesser, Microsoft Dynamics, skytjenester og risikohåndtering gjennom ERP.