Power app for håndtering av informasjon i krisetider

For å hjelpe i disse spesielle tider har Microsoft laget en gratis nedlastbar løsning som hjelper selskap med å koordinere informasjonsdeling, samler informasjonen på et sted og bedrer samhandlingen når det oppstår kritiske situasjoner hvor det er mye og viktig informasjon som må prioriteres, deles og håndteres. Det er en Power Platform Template som er utviklet for å ha enkel oversikt over den viktige kommunikasjonen i spesielle situasjoner og brukes som en del av Teams.

Crisis-comms-app-home-screen

Appen for krise kommunikasjon er en brukervennlig opplevelse og gir brukere enkelt informasjon i en spesiell situasjon samtidig som brukere lett kan oppdatere status. Den gir enkelt oppdateringer om interne nyheter fra selskapet, gir svar på vanlige spørsmål og du får tilgang til viktig informasjon som koblinger og krise kontakter. Med litt konfigurasjon tilpasses den selskapets behov og den viktige informasjonen når frem ditt den skal.

Som en del av dugnaden for å hindre spredningen av COVID-19 gir Microsoft alle Power Apps-brukere midlertidig tilgang til en premium-funksjon, Power Apps Push Notifications, slik at du ikke trenger noen premium lisenser for å bruke Power Apps til å dele informasjon med brukerne. De har omklassifisert Push-varsler som en standardkontrakt under varigheten av COVID-19-krisen. Vi i Axdata ønsker å bidra til denne dugnaden og installerer dette gratis til alle våre kunder som ønsker det. Send oss gjerne en e-post dersom dette virker interessant. 

Noen av de viktigste funksjonene i appen er:

  • Ansatte kan rapportere sin arbeidsstatus (for eksempel Jobber hjemmefra) og komme med forespørsler. Dette hjelper ledere med å koordinere på tvers av teamene og hjelper sentrale responsteam å spore status på tvers av en organisasjon.
  • Administratorer kan bruke appen til å publisere nyheter, oppdateringer og innhold som er spesifikt for deres organisasjon, og kan oppgi nødkontakter som er spesifikke for forskjellige steder.
  • Appen inkluderer muligheten til å legge til RSS-feeds med oppdatert informasjon fra anerkjente kilder som WHO, CDC, FHI eller annen lokal myndighet.

Crisis-Communications-App

Bruk Power App for krisekommunikasjon til å dele og motta informasjon og rapportere status.

Microsoft Teams er en enhetlig kommunikasjons- og samarbeidsplattform som sørger for samarbeid internt og eksternt i bedriften. Teams er et knutepunkt for kommunikasjon og kombinerer chat, videomøter, fillagring (inkludert samhandling om filer) og applikasjonsintegrasjon. Tjenesten integreres med selskapets produktivitetssuite Office 365 og har utvidelser som kan integreres med produkter som ikke er fra Microsoft. Teams kan brukes fra der du befinner deg, fra maskin, brett eller mobil. Microsoft Teams er utviklings- og oppgraderingsstien fra Microsoft Skype for Business.

Power Apps er Microsoft sin tjeneste for å bygge og bruke tilpassede forretningsapper som kobles til dataene dine og fungerer på nettet og mobilen – uten at du må bruke tid og utgifter til programvareutvikling. Power Apps er en løsning med apper, tjenester, koblinger og dataplattformer som tilbyr et miljø for rask programutvikling og bygging av tilpassede apper for dine behov. Dessuten har apper som er bygd ved hjelp av Power Apps, en responsiv utforming og kan kjøre sømløst i nettlesere eller på mobile enheter (telefon eller nettbrett).

Kontakt oss

Trenger du å vite mer om denne funksjonen eller ønsker å få den installert, ta kontakt med oss.