Mest populære ERP-system blant brukerne

Ifølge en artikkel i Forbes, som har tatt utgangspunkt i Info-Tech sin SoftwareReview’s Data Quadrant report for Enterprise Resource Planning, er det mye nyttige data å hente ut av rapporten som har målt forskjeller på hvor fornøyd brukere er av sine ERP-systemer.

SoftwareRewieve’s Data Quadrant rapport er basert på data samlet inn fra verifiserte brukere av 22 ulike systemer, og er en grundig evaluering og rangering for å sammenligne plattformer på tvers av flere dimensjoner. SoftwareReviews er en avdeling i det ledende IT Research selskapet Info-Tech Research Group og er en nøytral aktør som har spesialisert seg på å levere resultater fra markedsundersøkelser til ulike selskap som abonnerer på tjenesten.

For at du skal få innsikt i hvilket ERP-system som er mest populær blant sine brukere presenterer vi noen nøkkelfunn fra undersøkelsen.

Ønsker du å lese hele rapporten har du også tilgang til den nedenfor.

Det ERP-systemet som blir rangert høyest:

Denne undersøkelsen har tatt for seg 22 ulike ERP-løsninger og sett på brukernes tilfredshet målt på faktorer som produktets funksjonalitet og tilfredshet med disse samt opplevelsen med leverandøren og dens dyktighet. Konklusjonen i undersøkelsen er at det er Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations som er det ERP-systemet som blir vurdert som best av sine brukere.

Microsoft Dynamics 365 er det ledende ERP-systemet, også blandt brukerne

84% av Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations brukerne er mest sannsynlig å anbefale ERP-løsningen til andre i samme bransje som vurderer nytt ERP-system.

Sammendrag av rangering på overordnet nivå. Produktene rangeres etter en utregnet tilfredshetspoengsum, som er gjennomsnitt av fire forskjellige evalueringsområder: Net Emotional Footprint, Vendor Capabilities, Product Features og Likeliness to Recommend (klikk på sammendraget for å forstørre):

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, Oracle ERP Cloud og Unit 4 ERP er de høyest rangerte ERP-systemene i 2020, ifølge brukerne. Disse tre har den høyeste kombinerte verdiindeksen og Netto emotional footprint-score. Microsoft Dynamics 365 oppnådde en sammensatt poengsum 8,2, noe som var best av alle 22 ERP-leverandører.

Sammenstililng av de ti beste leverandørene på tvers av 11 rangeringskriterier gir innsikt i hvordan kundebasene oppfatter dem i dag. Dette er et nyttig sammendrag for deg som vurderer ERP-system da du får en verdifull referanse for å sammenligne potensielle systemer med. Oversikten viser en sammenligning av de ti høyest rangerte ERP-leverandørene etter brukernes oppfatning på hvert av de 11 kriteriene (klikk på sammenstillingen for større versjon):

Last ned rapporten

For at du skal kunne få enda mer innsikt for å kunne gjøre et godt valg når det gjelder å velge ERP-system kan du laste ned hele rapporten her.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om Microsoft Dynamics 365, ta kontakt med oss så kan vi fortelle deg ulemper og fordeler med løsningen.