E-bok: Hvordan strategiske økonomidirektører responderer, viderefører og tenker nytt

La deg inspirere av hvordan kjente ledende økonomidirektører ser mulighetene for å jobbe strategisk i forbindelse med den uoversiktlige situasjonen som oppstod våren 2020. I denne e-boken fra Microsoft kan du lese hvordan de tilpasset seg situasjonen og samtidig evnet å se fremover. Dette er en e-bok som beskriver hvordan en moderne økonomidirektør opererer samtidig som du får tips om hvordan man bør håndtere en uforutsett situasjon.

Microsoft har pratet med økonomidirektører fra ledende organisasjoner for å få vite hvordan de tenker. Spesielt snakket de om hvordan de forbedrer strategi samt genererer kapasitet og forbindelser for å gjøre en forskjell. I denne e-boken prates det også om tre faser av reisen etter pandemien: respons, videreføring og nytenkning. Du får i tillegg innblikk og tips om hvordan en moderne økonomidirektør håndterer arbeidsdagen.

Les og lær av disse strategiske økonomidirektørene:

Økonomidirektør i GoCardless; Catherine Birkett

Catherine Birkett er økonomidirektør i GoCardless, en global leder innen regelmessige betalinger som forenkler arbeidet med å få betalt fra 60 000 bedrifter over hele verden. Hun hjelper for tiden GoCardless med å fortsette den internasjonale ekspansjonen og raske veksten ved å bygge på sitt globale bankbetalingsnettverk og konkurrere mot kreditt- og debetkort. Birkett har snakket mye om hvordan rollen til økonomidirektøren handler like mye om ambisjoner som risikostyring.

Økonomidirektør i Sakara; Ashley Ma

Ashley Ma har mer enn 15 års erfaring med å gi råd til vekstbedrifter og forhandle fusjoner, oppkjøp og privat kapitalfinansiering. Hun leder finansfunksjonen i Sakara. Sakara Life – som omfatter plantebasert ernæringsprogram, funksjonell snack og kosttilskudd – er basert på banebrytende ernæringsvitenskap og eldgammel legedom for å hjelpe kundene med å oppnå optimal helse og vitalitet. De er et godt eksempel på et selskap som har lykkes med å fornye markedet ved hjelp av en verdidrevet tilnærming.

Økonomidirektør i Thrive Market; Karen Cate

Karen Cate har mer enn 25 års erfaring innen dagligvare, forbruksvarer, skjønnhet og  produksjon, samt netthandel og engros i rollen som økonomidirektør i Thrive Market. Thrive har som mål å gjøre naturlige og organiske produkter av høyeste kvalitet tilgjengelige for alle amerikanske familier. Cate har ført selskapet gjennom en periode med enestående vekst samtidig som hun har håndtert overgangen til hjemmekontor.

Et moderne økonomisystem i skyen

Microsoft Dynamics 365 kan hjelpe deg med å få større kontroll over økonomien i selskapet, og du kan ta strategiske beslutninger ved hjelp av moderne teknologi samt automatisere økonomiprosesser for mer effektiv drift.

Ønsker du mer informasjon om løsninger som kan hjelpe deg i hverdagen?

Kontakt oss for å få mer informasjon om Microsoft sine økonomiløsninger. De vil bidra til bedre arbeidsflyt og større kontroll over økonomien.