Axdata er kåret til årets Microsoft Partner Supply Chain Management & Finance

Årets Microsoft Partner er en pris hvor vinneren blir vurdert etter en rekke kriterier, og det er skarp konkurranse blant de mange dyktige selskapene i partnerapparatet om å vinne. I år har Microsoft Norge kåret Axdata til årets partner innen Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance! Juryen begrunner dette blant annet med at «Axdata har vist ekte kundefokus og dyp bransjekompetanse, og har klart å kombinere dette med en smidig og fleksibel implementeringstilnærming.»

Prisen er en stor annerkjennelse av jobben som er gjort for å effektivt hjelpe våre kunder til å digitalisere og forbedre sine forretningsprosesser. Det å vinne en slik pris i så hard konkurranse forteller at det vi har gjort for våre kunder har vært av høy kvalitet, og at du ikke trenger å være størst for å være best. Dette er en stor motivasjon til å fortsette det gode arbeidet med å skape verdi for våre kunder – hver dag.

Videre begrunner juryen sin utmerkelse til Axdata med «Dette har gitt flere spennende kundeprosjekter, der dere har levert løsninger av høy kvalitet til kundene, raskere enn vi noen gang har sett. Dere er også ledende innen D365 Human Resources (HR) i det norske markedet, noe som viser deres evne til å ta i bruk ny teknologi og transformere dette til verdi for kundene. Vi takker for vårt utmerkede partnerskap».

« Årets pris er resultatet av tett samarbeid, bygget på gjensidig tillit og åpenhet. Axdata viser hva som er mulig å få til når vi drar i samme retning og jobber målrettet for å hjelpe kundene våre og oppnå våre felles mål.»

– Knut Landa, Partner Development Manager, Microsoft Norge.

Det er med stolthet, ydmykhet og glede vi mottar denne gjeve utmerkelsen, Årets partner innen Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance hos Microsoft. En utmerkelse som henger svært høyt, og som det var skarp konkurranse fra mange dyktige selskap i partnerapparatet om å motta. Denne prisen er en annerkjennelse på det gode arbeidet vi har gjort de siste årene.

Et arbeid som ikke hadde vært mulig uten et godt og gjensidig samarbeid med Microsoft, kunder som utfordrer oss og som lar seg utfordre av oss til å se nye og prosessforbedrende løsninger og ikke minst dedikerte kolleger med mye kompetanse. Kolleger som viser sin bredde- og dybdekompetanse og jobber etter våre kjerneverdier; Engasjert, Kompetent, Lojal og Modig  – hver dag.

«Denne prisen er en annerkjennelse for den jobben vi har gjort for våre kunder over lang tid, at vi sammen med Microsoft leverer løsninger som gjør at kundene får mer effektive forretningsprosesser implementert med kvalitet på raskest mulig tid. Axdata vant denne prisen første gang i 2011, og vi har både før og etter dette hatt som en årlig målsetting at vi skal kunne bli nominert til og vinne prisen som årets partner. Prisen kommer derfor som et resultat av mange års målrettet, tålmodig og kontinuerlig hardt arbeid fra både nåværende og tidligere kollegaer.

Dette hadde ikke vært mulig uten de fantastisk dyktige menneskene i og rundt Axdata. Dere er helt rå! Vi må også få takke våre mange gode samarbeidspartnere, både i Norge og utlandet, for at dere bidrar med løsninger og kompetanse inn i prosjektene for å sikre felles suksess sammen med våre kunder. Til sist må vi også få takk andre Dynamics partnere og øvrige konkurrenter for at dere presser oss, det er mange dyktige aktører i markedet og derfor ekstra stas at Axdata får annerkjennelse for å ha gjort mye riktig. Dette vil vi bygge videre på og gleder oss masse til fremtiden.»

Trond Johansson, CEO Axdata.

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Dynamics 365 - Fremtidens forretningssystem som er her i dag.

Ønsker du en skybasert ERP-løsning som er sikker, skalerbar og hele tiden utvikler seg i takt med dine behov, da bør du lese mer om Microsoft Dynamics 365.

Få vite mer om oss

Ønsker du å vite mer om Axdata som selskap, for eksempel hvordan vi kan hjelpe dere med digitaliseringsprosesser og effektivisering av forretningsprosesser er det bare å ta kontakt.