Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Adresser

Axdata holder til på flere adresser og i flere land, og vi er til stede i tidssoner flere av våre kunder har sin produksjon. Vi samarbeider på tvers av landegrenser for å gi deg den støtte og oppfølgning din virksomhet trenger både ved anskaffelse av forretningssystem, under og etter implementering av ERP-systemet Microsoft Dynamics 365.

Vurderer din bedrift anskaffelse av forretningssystem, oppgradering av eksisterende ERP-system eller ser dere etter en ny samarbeidspartner? Kom gjerne å besøk oss på en av våre adresser.

Vi er ca. 50 dyktige medarbeidere med både lokal og internasjonal erfaring som hver dag jobber etter våre kjerneverdier engasjert, kompetent, lojal og modig. Vi har opprettet kontorer på steder hvor det er flinke folk som med stor lidenskap for ERP betjener kunder på tvers av landegrenser og gir alt for å leve opp til vår visjon om å skape verdi for våre kunder – hver dag.

I tillegg til Microsoft sine ERP-løsninger kan vi også tilby våre egne velprøvde bransjetilpassede systemløsninger samt integrasjoner og tilleggsapplikasjoner fra våre anerkjente ISV partnere. Enten du er nysgjerrig på skytjenester, ønsker mer informasjon om ERP, eller vil bli bedre kjent med Axdata er du velkommen til oss.

Norge

Sandefjord / Klinestadmoen 9, N-3241

Oslo / Nydalen Allé 37 B, N-0484

Lillehammer / Storgata 86, N-2615

Danmark

København / Maglegårds Allé 50, 2860

Australia

Perth / Lakeside Corporate, Unit 8, 24 Parkland Road, WA-6017

Vi vil gjerne høre fra deg, så du er velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.