Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Microsoft Dynamics 365

Axdata Engineering

En skreddersydd løsning for Engineering

Mangelfull eller uriktig informasjon om produkter fra engineering kan skape store problemer, føre til ekstra arbeid og kostnader. For å overkomme potensielle problemer er det essensielt med riktig informasjonshåndtering fra produktets utvikling hos engineering til service i etterkant av leveranse. Axdata som er spesialist på forretningsløsninger for engineering, har konsulenter med mye erfaring fra implementeringsprosjekter for engineeringsbedrifter.

 

Med ERP for engineering får du kontroll på karakteristikker ved dine varer. Microsoft Dynamics 365 kombinert med våre bransjeløsninger håndterer all informasjon om produktet helt fra det er godkjent hos engineering til det er i bruk, slik at både salg, innkjøp, lager, produksjon og service blir ivaretatt.

Axdata Engineering

Axdata har flere bransjeløsninger utviklet spesielt tilpasset for engineering.

Blant annet Axdata Engineering som gir deg vareinformasjon på detaljnivå, slik at du kan ta velinformerte beslutninger. Løsningen har integrert Engineering Change Order (ECO) Management slik at du kan registre endringer (ECO) og revisjoner på varer, stykklister og produksjonsruter. I ettertid er det da enkelt å finne tilbake til hvordan en solgt vare er bygget/produsert når salgstransaksjonen inneholder revisjon. Axdata Engineering har også referanse til tegningsnummer og tekniske notat som kan brukes under endring og mulighet for CAD integrasjon med import av godkjent BOM og tegninger. Ved import til ett valgt selskap sjekkes importerte BOM-linjer for at alle brukte varer er frigitt til selskapet. Godkjent revisjon fra CAD system kan overføres og vil da oppdatere «ECO Management» med ny versjon og legge denne klar for autorisering.

I tillegg har vi for eksempel løsningene Axdata Installation som gir muligheten til å spore varer ned på individnivå, Axdata Advanced Project for håndtering av livssyklusen til et prosjekt, helt fra et tidlig tilbudsstadium før du har et prosjekt til prosjektets livssyklus er ferdig og Axdata Employee Services som sikrer datafangst fra medarbeidere på timer og reiseregninger.

Digital transformasjon i produksjonsbransjen

Økt kvalitet og dataflyt

Enten du kjøper inn ferdige varer, komponenter for montering og videresalg eller produserer egne produkter er det en rekke karakteristikker på en ferdigvare du ønsker å ha kontroll på for senere bruk i verdikjeden. Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365, sammen med våre bransjeløsninger håndterer blant annet revisjoner av varer og alle tilhørende dokumenter, og gir engineeringsbedrifter funksjonaliteten de trenger for å ha riktig informasjon til riktig tid.

  • Teknisk informasjon om varen med CAD integrasjon
  • Detaljert informasjon om kostpriser og salgspriser
  • Forsyningsoversikt
  • Dokumentasjon av miljøskadelige stoffer – Green Passport
  • Fabrikanter av varen med fabrikant spesifikasjon
  • Reservedels liste for varer med revisjon – mulighet for utbrett på salgsordrelinjer
  • Abonnement til varen
  • Garantiordninger på varen
  • Individhåndtering med mulighet for «As-Built» informasjon fra produksjon med historikk
  • TAG-nummerering

For at du skal få best mulig kvalitet på informasjonen utnytter Dynamics 365 data fra andre Microsoft løsninger som Office 365. Dette gir deg en enda bedre dataflyt og sørger for optimal utnyttelse av data som allerede finnes i de ulike systemene.

Vi skaper økt verdi for våre kunder – hver dag.

Få en partner med solid erfaring og unik kompetanse

Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det handler om lidenskap for faget og erfaring fra din industri som til sammen kan optimalisere dine bedriftsprosesser og skape verdi.

For Axdata er det ikke bare et fokusområde å ha medarbeidere med sterk kompetanse som leverer teknologikunnskap, optimalisering av arbeidsprosesser og forretningsutvikling, men vi er også opptatt av at du skal bli godt ivaretatt som kunde etter at løsningen er satt i drift. I tillegg har vi en rekke medarbeidere som utmerker seg med ekstra god kompetanse og engasjement for Microsoft teknologi, og som er i tett dialog med Microsoft F&U. Dette betyr at vi er med på å påvirke videreutviklingen av løsningene og har god innsikt på veien videre. Noe som gjør at vi tidligere kan stake ut riktig kurs for våre kunder i samsvar med utviklingen. Vi har ikke ønske om å være store og upersonlige, men er en dedikert partner som har fokus på deg som kunde og vi bryr oss om din hverdag og fremtid.

Flere og flere kunder har opplevd med hvilken kvalitet Axdata leverer forretningsløsninger, noe som har gitt en sterk vekst de siste årene og selskapet er i dag er å finne i flere ulike land. Med ca. 50 dyktige medarbeidere som hver dag jobber med stor lidenskap for ERP og forretningsløsninger, betjener vi kunder på tvers av landegrenser og gir alt for å leve etter vår visjon: Vi skaper økt verdi for våre kunder – hver dag.

Trender i engineering for 2020

Last ned e-boken og få et innblikk inn i kommende trender i engineering bransjen.

Ønsker du å vite med om vår bransjeløsning for Engineering?