Microsoft partner of the year - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Bransjer

Finn riktig forretningsløsning for din bransje

Anskaffelse av en ny forretningsløsning er en strategisk og viktig avgjørelse for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning tilpasset din bransje og bedrift, og ikke minst er det viktig å velge en partner som vil støtte opp også i etterkant av implementering.  Med kompetanse og erfaring har Axdata utviklet flere bransjeløsninger spesielt tilpasset forretningsløsning for produksjon, engineering, energi- og kraftverk og prosjektorientert industri Vi har også erfaring fra en rekke andre bransjer, og kan bistå ulike bedrifter på tvers av bransjer med å implementere nye forretningsløsninger.

Engineering

Engineering

Med ERP for engineering får du kontroll på karakteristikker ved dine varer. Microsoft Dynamics 365 kombinert med våre bransjeløsninger håndterer all informasjon om produktet helt fra det er godkjent hos engineering til det er i bruk, slik at både salg, innkjøp, lager, produksjon og service blir ivaretatt.
Radoy Gruppen

Energi- og kraftverk

Energi- og kraftverksindustrien gjennomgår hurtige endringer. For din virksomhet er det viktig å holde følge med forandringene gjennom utvikling og ivaretakelse av bedriftsprosesser for god distribusjon og leveranse.
Produksjon

Produksjon

Enten din virksomhet produserer deler til et produkt eller står for produksjonen av det ferdige produktet selv, vet vi det er snakk om komplekse og unike prosesser. For å ha oversikt og kontroll er det viktig at du har et forretningssystem som håndterer endringer og støtte alle ledd i produksjonsprosessen. Like viktig er det med en leverandør og partner som forstår din bransje.
Prosjektorientert industri

Prosjektorientert industri

Leverer din virksomhet produkter og tjenester via prosjekter, eller har behov for kontroll på utviklingskostnader ved nye produkter? Da er det viktig å ha en forretningsløsning som håndterer både vareflyt og prosjektregnskap. Axdata bistår din virksomhet med valg av riktig forretningsløsning for din bransje.

Kontakt oss

Med lidenskap for faget jobber vi kontinuerlig med optimalisering av bedriftsprosesser og verdiskapning for flere bransjer. Ta kontakt så kan vi guide deg til hvordan du og din virksomhet kan velge riktig forretningsløsning for din bransje