Microsoft Dynamics 365

Prosjektorientert industri

Leverer din virksomhet produkter og tjenester via prosjekter, eller har behov for kontroll på utviklingskostnader ved nye produkter? Da er det viktig å ha en forretningsløsning som håndterer både vareflyt og prosjektregnskap. Axdata bistår din virksomhet med valg av riktig forretningsløsning for din bransje.

Prosjektorientert industri

Kontroll på ressurser og prosjektregnskap

Dersom du ikke har kontroll over kostnadsforløp eller ressursplanlegging er det lett å overskride en deadline, noe som kan bli en dyr affære. Derfor er det viktig med en forretningsløsning som gir deg full kontroll over ressurser, vareflyt og prosjektregnskap. Axdata spesialiserer seg på ERP og forretningsløsninger for prosjektorientert industri og har konsulenter med lang erfaring fra bransjen, noe som nesten er en forutsetning for en vellykket implementering.

Optimalisering av hele verdikjeden og minimering av risiko forbundet med prosjekter

For å nå vårt mål har vi fokus på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen. Forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 har en kraftfull prosjektmodul som håndterer både vareflyt og prosjektregnskap. Løsningen håndterer blant annet Tid- og materiale prosjekt, Fastpris prosjekt, Investeringsprosjekt, Kostnadsprosjekt og Internprosjekt.

Prosjekter synliggjøres globalt i forretningsløsningen, slik at virksomheter som leverer prosjekter via flere juridiske enheter kan jobbe etter samme plan – der også ressurser planlegges og reserveres på tvers av selskaper.

Axdata er sertifisert Gold ERP partner og kan levere både on-premise løsninger så vel som Dynamics 365 driftet i skyen. Vårt fokus på optimalisering av forretningsprosesser innebærer å finne riktige løsninger for våre kunder.

 

 

 

 

AXtension

Vi samarbeider også med AXtension og tilbyr gode løsninger for dokumentasjon i prosjekt (AXtension ECM) og fakturahåndtering (Axtensions IP).

Vår prosjektmetodikk - Conference Room Piloting sikrer kvalitet og effektivitet

Axdata er spesialister på prosjektorientert industri med konsulenter som har solid erfaring fra flere implementeringsprosjekter i bransjen. Vårt mål er optimalisering av hele verdikjeden for våre kunder. For å nå vårt mål fokuserer vi på kompetanse, respekt og engasjement i alle ledd av implementeringsprosessen.

For at du som kunde skal å få en implementeringsprosess som er smidig, mins mulig tidkrevende og som sikrer kvaliteten i hele prosjektet, benytter vi en prosjektmetodikk som heter «Conference Room Piloting». Conference Room Piloting er en prosjektmetodikk som er prosessorientert og «rett på målet». Fra første workshop starter vi effektivt med å arbeide i standardløsningen sammen og utgangspunktet for workshopene er et ferdig basisoppsett for prosjektorientert industri som Axdata har med inn i prosjektet. Dette gjør at prosjektteamet kommer raskt i gang og har et utgangspunkt å jobbe ut fra, i stedet for å starte med helt blanke ark.

I workshopene jobber vi sammen med fokus på de enkelte prosessområdene, der vi konfigurerer løsningen, bygger inn testdata og prosesstester forretningsprosessene i fellesskap. Dette gjør vi iterativt per prosess frem til den enkelte prosess er ferdig satt opp, testet og akseptert. Via denne prosessen vil superbrukere og prosjektteamet få en god kompetanseheving, som gjør at behovet for kurs og opplæring før driftsettelse reduseres. Dette er en metodikk som er velprøvd og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder for vår måte å gjennomføre prosjekter.

Customer Care

Kunden er det viktigste vi har i Axdata, og vi gjør vårt beste for å ta vare på investeringene dere gjør sammen med oss. Axdata Customer Care teamet brenner for å gi deg den beste kundeservicen, fordi våre kunders suksess med våre løsninger er også vår suksess.

Ved bruk av forretningssystemer vil det forekomme feil og endringer som kan gjøre løsningen upålitelig. Da fortjener kunder å bli godt tatt vare på og noen ønsker å bli ekstra tett fulgt opp. Gjennom kundeprogrammet Axdata Customer Care får du tettere oppfølging samt at vi er i forkant og avdekker våre kunders behov for støtte og support noe som gjør at du minimaliserer risikoen for at løsningen ikke fungerer.

Axdata Customer Care er et kundeprogram som følges opp av et eget Team i Axdata og er utviklet for å sikre at din bedrift opplever nærhet, mere forutsigbarhet, tilgjengelighet og at vi raskt løser de utfordringene dere har.
Med en Customer Care avtale får du som kunde responstids garanti, tettere oppfølging, faste møter og en mer forutsigbar pris for tjenestene.

Loyds valgte Axdata som partner

Les mer om erfaringene til vår kunde Loyds Industrier og hvordan de brukte ERP-systemet Microsoft Dynamics AX og vår bransjeløsning i Paxter-prosjektet.

 

Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Microsoft Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.
dynamics-365-manufacturing

Skybasert forretningsløsning

Vi vet at mange ofte ser seg hindret til å anskaffe eller oppgradere forretningssystem grunnet høye investeringskostnader og tunge implementeringsprosesser. Skybaserte forretningsløsninger har forandret perspektivet på forretningsdrift og kostnader forbundet med investering i nytt forretningssystem. Drift av forretningssystem på en skyplattform åpner for en skalerbar løsning hvor du kun betaler for kapasiteten som faktisk benyttes, lavere investeringskostnad og en kortere implementeringsprosess.

Se flere av våre bransjeløsninger

Få innsikt i ERP for prosjektorientert industri

Kontakt oss gjerne for mer informasjon, råd og tips om våre ERP løsninger for prosjektorientert industri.